Home Tulp Keukens
Let’s collab
Tulp Productie

Online werven bloeiend succes in keukenbranche

Tulp productie Rijssen

In een tijd van krapte in de markt is het een enorme uitdaging: technische professionals vinden. Hoe zorg je er dan voor dat geschikt personeel je toch ontdekt én solliciteert? Crossmedia House bedacht voor Tulp productie de oplossing: een website die gericht vacatures van het bedrijf promoot én het wervingsproces 100% automatiseert.

Over de opdrachtgever: Tulp productie Rijssen

Tulp productie is een keukenfabriek met eigen productie en lakstraat. Als onderdeel van De Mandemakers Groep vormt het een uniek en oer-Hollands bedrijf! De productie? Die bestaat uit een complete eigen lijn keukenkasten, standaardproducten én klantspecifieke maatwerkkasten.

 

Wat Tulp sterk maakt?

  1. van plaatmateriaal tot kast voor de consument naar wens, met NL kwaliteit voorop
  2. trends volgen én zetten rondom kasten, fronten en kastinterieurs
  3. eigen lakstraat voor exclusieve look & oneindig keus in keukenkleuren
Maatwerk website tulp keukens

Uitdaging: online technisch personeel werven

Tulp productie zoekt betrokken mensen; gedreven professionals die graag dat stapje extra willen doen om samen een topproduct neer te zetten. Het bedrijf wil daarbij laten zien dat het volop in ontwikkeling is. En dat er nu geweldige kansen zijn om in te stappen én mee te groeien met een van de meest moderne keukenfabrieken van dit moment. Dát vraagt om een volautomatische website waar technische keukenvaklui makkelijk solliciteren op een vacature.

Tulp website ontwikkeling

Aanpak: maatwerk-vacaturesite met hrm-software

Allereerst ontwikkelden we een maatwerkwebsite voor de vacatures van Tulp Productie. Daarnaast zochten we samen naar geschikte hrm-software. Doel? Het wervingsproces automatiseren. We kwamen uit op Zoho Recruit, een krachtig wervingsplatform (applicant tracking system/ats) en beheersysteem (crm) in één. Verder startten we met Google for Jobs; een soort Google shopping voor banen.

 

Het mooie van Zoho Recruit: ingevoerde vacatures verschijnen automatisch op de vacaturewebsite. Sollicitanten reageren vervolgens eenvoudig via de website en de recruitmentsoftware gaat dan verder met het wervingsproces.

Tulp vacature website

Resultaat: volautomatisch wervingsproces

Tulp Productie bespaart nu veel tijd en werft nu met meer succes mensen die beter bij het bedrijf passen. Dat gebeurt allereerst snel en geautomatiseerd via de eigen website. En daarnaast prijkt het bedrijf hiervoor nu tussen de ‘grote jongens’ op Google for Jobs. Ook meteen goed voor de algemene naamsbekendheid.

Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan