Home Digital Agency
Let’s collab

Your Digital Agency for succes

Wil jij de volgende stap zetten in digitale marketing?
Team crossmedia house digital agency

Digital marketing als norm

Hou jij het nog bij, hoe snel de (digitale) wereld verandert? Vooral op het gebied van internet en online marketing zijn de mogelijkheden inmiddels eindeloos. In het bijzonder opende web 3.0 nieuwe deuren die voorheen überhaupt niet bestonden.

Moet jij als bedrijf de transitie naar deze ontwikkeling nog maken, ai … Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet en goede begeleiding nodig hebt. Goed nieuws: daar is Crossmedia House voor. We zitten volop in de nieuwste digitale transitie. Graag delen we onze kennis met je en zetten we die in voor jouw online succes.

De Digital Agency uit Twente

Vanuit Hengelo (Overijssel) werken wij aan geweldige projecten voor bedrijven uit het hele land. Dankzij onze kennis en vaardigheden in web 2.0 en 3.0 passen wij de nieuwste technieken toe. Doel: jou en andere klanten voorsprong geven en de concurrentie voor blijven. Als bonus krijg je daarbij van onze ervaren online marketeers een uitgewerkt strategisch plan om de juiste online successen te halen.

Besteed je marketing in goed vertrouwen uit

De basis van samenwerking? Vertrouwen! Maar hoe krijg je dat in ons als digital agency? Nou, bijvoorbeeld door de manier van werken te erváren. Bij ons is die heel helder: we schakelen snel, werken samen met andere professionals en komen afspraken na. Altijd. Ook word je vast blij dat je bij ons de uurtje-factuurtjementaliteit mist; we doen namelijk graag iets extra’s als we weten dat dit positief effect heeft op jouw online resultaten.

Als ‘bonus’ heb je bij ons bovendien altijd de garantie dat we de nieuwste digital marketing snufjes en technieken gebruiken. Klinkt goed? In een persoonlijke kennismaking merk je dat dit allemaal echt in ons DNA zit.

Ons SEO proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

Zoekmachine optimalisatie strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina's & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Reclamebureau

Hoogwaardig webdesign én sterk staaltje techniek

Dat je website of webshop steeds belangrijker wordt, is natuurlijk een open deur. Dat jij je online platforms dus goed aanpakt, is dat óók. Wij weten precies wat hiervoor nodig is. Met oog voor detail, de nieuwste HTML en CSS technieken én een doordacht UX design brengen we jouw website dan ook naar de top!

Volledig thuis in Adobe XD

Net zoals de meeste digital agencies ontwikkelen we webdesign in Adobe XD. Waarom? Met deze software kunnen we snel en efficiënt schakelen, met jou én met reclamebureaus. Handig om samen bestanden te delen, aanpassingen te volgen en meer. Dankzij Adobe XD werken we met je in de cloud, zodat wij vanaf iedere plek ter wereld het ontwerp kunnen verder verfijnen. Is het design klaar? Dan delen wij die met jou via een handige link.

Hoe werken we?

  • Inventariseren wensen en behoeftes via een briefing
  • Offerte op maat
  • Uitwerking concept en homepage
  • Vervolgpagina’s, mobile design en functies toevoegen die je onderscheid (USP’s) uitlichten
  • Alle ingrediënten vertalen naar maatwerk website

Kies voor de expertise van onze digital agency

Profiteer van ruim 10 jaar ervaring met de online marketingspecialisten van Crossmedia House. Dankzij ons veelzijdige team van ontwikkelaars, vormgevers en marketeers beschik je over een digital agency met alle expertise onder één dak.

Start your digital project

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Roy Monteiro

Designer

roy monteiro
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan