Buitenreclame en marketing campagnes

Bewust en onbewust laten mensen zich buiten op straat beïnvloeden door wat ze zien en meemaken. Bussen, vrachtwagens en andere voertuigen zijn geliefde objecten om reclame op te tonen. Maar ook stations, abri’s, lantarenpalen en folders dragen reclame-uitingen om daarmee een breed publiek te bereiken.

Wanneer buitenreclame?

Is jouw boodschap geschikt voor buitenreclame? Het hangt er vanaf wie je wilt bereiken. Is dit een groot deel van de inwoners van een bepaalde regio? Zijn dit alle mensen in Nederland die wel eens met een sector zoals de zorg te maken hebben? Of gaat het je vooral om meer naamsbekendheid? Wij, bij Crossmedia House, praten je graag bij over de mogelijkheden en helpen je bij het kiezen van de juiste dragers. Ook zorgen we voor eventuele vergunningen en ontwikkelen we de benodigde materialen.

We werken samen met buitenreclame partners door het hele land. Van transportbedrijf en busonderneming tot overheden en luchtvaartmaatschappijen. Zo ontwikkelen en begeleiden we reclamecampagnes per stad, regio, provincie en ver daarbuiten, tot op postcodegebied nauwkeurig.

Direct mailings inzetten

Een directe aanpak laat je toekomstige klant sneller beslissen om je winkel te bezoeken of webshop voor een aankoop. Hoe pak je dat aan en hoe zorg je ervoor dat je veel mensen bereikt in een korte tijdsbestek. Met direct mailings uiteraard! Crossmedia House adviseert, ontwerpt, verzorgt en evalueert al haar marketing campagnes voor maximaal resultaat.