Grafische vormgeving is in

Een moderne website, een professioneel bedrijfsfilmpje, een online presentatie… Prachtige uitingen voor het uitdragen van de identiteit van je organisatie. Maar ondernemers met gevoel voor marketing zorgen voor een optimale mix van online én offline communicatie. Vraag Crossmedia House voor advies bij de samenstelling van het meest succesvolle pakket.

Grafisch design uitingen kiezen

Het kiezen van grafische uitingen hangt sterk af van voorkeursgedrag van jouw doelgroep. Waar zijn zij gevoelig voor? Met welke uiting onderscheid jij jou als organisatie? Waarmee verleid jij je toekomstige prospect? Er zijn immers tal van vormen, verspreidingsmogelijkheden en bijhorende prijskaartjes. Een goed gesprek en een doordacht plan zijn daarom geen overbodige luxe.

De vertaling naar producten die aanspreken

Bij Crossmedia House zijn we gewend om te kijken in een groter geheel. De ontvanger van jouw boodschap wordt online maar ook offline goed bediend. Wij zorgen voor de juiste vertaling van jouw huisstijl naar offline producten. Zo sluiten jouw visitekaartje, offertemap, folder en/of magazine perfect aan bij je website en andere online uitingen.