Drukwerk in de juiste prijs/kwaliteit verhouding

De concurrentie in de wereld van drukwerk en digitale print is moordend. Wat is verstandig? Kiezen voor de goedkoopste drukker, het snelste online printbedrijf, een kwalitatief hoogwaardige leverancier, of een combinatie van alles?

De keuze hangt af van je doel

Crossmedia House is thuis in de wereld van drukwerk en printed media. We kennen gerenommeerde partijen maar ook de snelle jongens en de stunters in de markt. Dit hoeft niet af te doen aan de kwaliteit die ze leveren. Het hangt er vanaf wat je verwacht, wat je er mee wilt en hoe constant jij wilt dat ze dit blijven leveren. Wij staan je graag bij in de keuze van de juiste leverancier.

Partner in drukwerk en print media

Als ontwerper van logo’s en huisstijldragers hebben we belang bij oplevering van het uiteindelijk resultaat. We hebben meegedacht over de behoefte van jouw klant. In onze visie hoort daar ook bij dat we meedenken over uitvoering van de opdracht. Daardoor beschikken we over een groot netwerk met partijen die drukwerk leveren dat past bij jouw doelstelling. Dit kan zijn; veel voor weinig, maar ook; de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.