Meer interessante bezoekers

Meer interessante bezoekers naar je webshop of website halen; dat is waar het om draait. Bezoekers die gaan bellen, mailen, aanvragen, bestellen, kopen (doen wat jij graag wilt). Bezoekers dus, die betalende klanten worden. Crossmedia House is expert in het optimaliseren van conversie voor website en webshop.

Conversie optimalisatie, A B testing, heatmaps en mouseflow - hoe werkt het?

We gaan met jou in gesprek over de huidige stand van zaken. Hoeveel betalende klanten heb je op dit moment in je webwinkel. Hoeveel potentiële klanten haken ‘onderweg’ (funnel) af en waarom? Google Anaytics is daarbij een fantastische leverancier van betrouwbare management informatie. Op basis van custom event tracking gaan we aan de slag met A/B testing, heatmaps en mouseflow technieken. We brengen het gedrag in kaart en reageren op voorkeuren van bezoekers die vervolgens leiden tot het gewenste gedrag.

Wat als de bestellingen verdubbelen?

Het optimaliseren van conversie is iets waar je constant aan moet blijven werken. Want iets wat nu actueel en hot is, kan over een maand weer uit zijn (onder invloed van media, mode, trends en seizoenen). Crossmedia House kijkt verder dan de conversieoptimalisatie en de conversieratio. Wat nou als blijkt dat het aantal bestellingen in korte tijd verdubbeld? Laat Crossmedia House je sparring partner zijn, op weg naar groei van je business.