Social Media Marketing (SMM) uitbesteden

Grote kans dat jouw doelgroepen actief zijn op één of meerdere vormen van social media. We denken daarbij aan Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter etc. Je bereikt je doelgroepen door jouw berichten te posten op de meest geschikte tijd en via het platform dat zij gebruiken. Crossmedia House helpt jou met het inrichten en beheren van verschillende vormen van social media.

De social media campagne die past bij jouw doelen

Met de juiste aanpak kan de inzet van social media echt het verschil maken. Of je nou streeft naar meer naamsbekendheid, interactie met je klant of directe verkoop. We richten een campagne in die past bij jouw doelgroepen en doelstellingen. In goed overleg beheren en onderhouden we één of meerdere social media accounts om specifieke doelen te bereiken. Daarvoor maken we een doelgerichte (jaar)planning.

Social media uitbesteden?

Wil je het beheer van social media campagne uitbesteden en overlaten aan Crossmedia House? Dat kan! Wij zorgen voor een volledige ontzorging. Ook bieden we jou en je medewerkers praktische trainingen aan om beheer en onderhoud van verschillende vormen van social media snel onder de knie te krijgen.