Van eenvoudig tot complex en geavanceerde webdevelopment

Responsive website laten maken? Een website van Crossmedia House valt op door het aansprekende design. Het is afgestemd op jouw klanten, want die staan immers centraal. Hoe complex jij de webstructuur ook wilt maken, onderhoud van de website blijft kinderlijk eenvoudig. Dit komt door de verschillende gebruiksvriendelijke CMS systemen waarmee we werken.

We hebben ervaring met meerdere CMS systemen waar jij uit kan kiezen waaronder WordPress, Joomla, OpenCart, WooCommerce en Magento. Het bevat kwalitatief hoogwaardig open source software die we combineren met maatwerkoplossingen waar nodig of gewenst zoals een Wordpress product configurator. Webdevelopment van Crossmedia House betekent een volledig op maat gemaakte website met oog op design, techniek en online vindbaarheid voor jouw bedrijf.

Website ontwikkeling volgens de richtlijnen van Google

Een website die gebouwd is door Crossmedia House, laadt in no time. Dit komt omdat we gebruik maken van de supersnelle SSD opslag en geavanceerde caching technieken. Ook voldoet de techniek aan alle richtlijnen die Google stelt. Dat maakt dat je website beter gevonden wordt door je doelgroepen. Elke nieuwe website past zich aan - qua indeling - aan de resolutie van het scherm. Dus of je de website nu opent op een projectiescherm, een monitor, een tablet of een smartphone, de weergave is altijd fraai, goed te lezen en direct te gebruiken, bijvoorbeeld om te bellen. Neem contact op met ons en laat een responsive website maken door Crossmedia House.