Home Responsive website ontwikkeling
Let’s collab

Responsive of mobiele website laten maken

Je kent het vast, je wil iets zoeken op het internet of een website bezoeken en dan kies je al gauw voor je smartphone. Super handig en binnen handbereik. Dat is sneller dan een computer opstarten en vervolgens online je facebook checken, een aankoop doen of informatie te vinden. Crossmedia House weet dat maar al te goed en daarom laten we samen het web voor jou werken.
Zoekmachine adverteren sea en conversie optimalisatie en lokale seo

Responsive website ontwikkeling voor elk device

De groep dat via een smartphone gebruik maakt van het internet groeit met de dag en is inmiddels groter dan het gebruik op een desktop. Inmiddels zijn bijna 40% van alle internetgebruikers, mobiele bezoekers. Het is daarom belangrijk dat jouw website erop is ingericht dat het optimaal werkt op de smartphone, tablet en uiteraard desktop. Dat krijg je met de website ontwikkeling van Crossmedia House.

Dit houdt in dat wij websites ontwikkelen die geschikt zijn voor mobiel en tablet. Het grootste voordeel is dat de website zich automatisch aanpast aan het type apparaat qua formaat, inhoud en werking. Dit vergroot de gebruiksvriendelijkheid en bezoekers zullen langer op de website blijven. Zo kunnen bezoekers gemakkelijker de juiste informatie vinden of nog sneller contact met jou opnemen.

Wij vragen geen extra kosten voor het responsive maken van jouw website, dit is altijd inbegrepen.

Optimale gebruikerservaring met responsive website ontwikkeling

Wij hechten een grote waarde aan een goed werkende website dat gebruiksvriendelijk en goed vindbaar is. Een gebruiksvriendelijke website begint tegenwoordig bij de eerste indruk. Het bezoek van een website op een smartphone draagt daar aan bij, want als een website niet goed werkt op een smartphone ben je als bezoekers snel weer weg.

Het is een feit dat een gebruikersvriendelijke mobiele website ervoor zorgt dat je meer mobiele bezoekers op de website ontvangt, meer omzet gegenereerd en meer vertrouwen geeft aan potentiële klanten.

Ons proces

Trendy design

Het klinkt bijna te logisch voor woorden. Toch noemen we graag dat je een aantrekkelijk design krijgt, als je door ons een zakelijke website wilt laten maken. In jouw huisstijl. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw organisatie…?

Technisch maatwerk

Misschien heb je speciale wensen als het gaat om de pagina-indeling. Je wilt bijvoorbeeld terugkerende tekstblokken op alle pagina’s. Of bijzondere formulieren. Extra beveiliging. Verschillende call-to-actionknoppen (het moment om publiek in actie te laten komen). You name it, we take care of it.

Responsive; ideaal voor elk scherm

Een website laten bouwen betekent bij ons eigenlijk: 3x website ontwikkeling. Want als wij klaar zijn, heb je een site die er anders uit ziet op een smartphone, tablet en pc. Waarom? Omdat de schermen verschillen in grootte. En dus heeft dat invloed op de indeling van je webpagina. Regelen we!

Testen & opleveren

Kies je ervoor een Magento of Wordpress website te laten maken door ons? Dan weet je één ding zeker: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, pop-upschermen en meer. Zodra die live gaat, kun jij ermee schitteren.

tom aan het programmeren

Mobiele website laten maken door Crossmedia House

Wij staan voor vooruitgang en werken continu aan verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen. Een website is nooit af en dat komt door de markt, techniek en mogelijkheden die continu in ontwikkeling zijn om het internet makkelijker, veiliger en beter te maken. Door de grote toename in internetgebruik van mobiel en tablet word de nadruk steeds meer gelegd op de verschillende formaten smartphones. Wij adviseren onze klanten gericht en deskundig wat de juiste aanpak is bij het ontwikkelen van een mobiel vriendelijke website. Dit geldt zowel voor B2C als voor B2B.

Alleen het beste is goed genoeg

Kies daarom voor Crossmedia House als je op zoek bent naar een responsive en gebruikersvriendelijke website. Bovendien zorgen wij voor een zoekmachine vriendelijke opbouw zodat jouw website straks ook goed vindbaar is voor jouw klanten.

Born to be a winner?

crazyegg
google partner
Google Analytics
WordPress website ontwikkeling

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan