Home Diensten Digital marketing SEO MKB
Let’s collab

SEO voor het mkb – let’s start growing!

Mkb Nederland is de motor van onze economie. Daarom verdienen juist mkb-bedrijven steun en advies rondom online marketing. It takes one to know one, zeggen we als mkb-bedrijf bij Crossmedia House …
SEO seminar voor MKB

Waarom SEO?

Mkb-bedrijven hebben het vaak het meest te verduren als het even tegenzit. En dát, terwijl het juist deze bedrijven in Nederland zijn die – bij elkaar opgeteld – het meeste personeel in dienst hebben. Een ontzettend waardevol bezit voor ons land dus. En dus belangrijk dat de business goed blijft ‘lopen’.

Wil je de continuïteit van je mkb-bedrijf versterken? Dan vormt online marketing een belangrijk onderdeel. Een goede website hebben, goed vindbaar zijn in Google én de juiste leads bij elkaar verzamelen zijn tegenwoordig dan ook onmisbaar voor meer succes. Daarom luidt ons advies: investeer in elkaar, investeer in de SEO van ons als mkb-bedrijf.

 

SEO = hoger in Google

Klanten van mkb-bedrijven shoppen online, zoeken in Google en willen snel geholpen worden. Net als bij andere bedrijven dus. Zorg dan dus ook dat je hier tussenstaat! Hoe? Door goed vindbaar te zijn in Google! Zo krijg je meer gerichte bezoekers op je website of webshop en dat zie je terug in meer online verkopen of meer offerteaanvragen. Je bereikt dit door te investeren in zogeheten zoekmachine optimalisatie (of SEO).

Handige bijkomstigheid: SEO helpt ook mee aan je reputatie online. Want als jij met je website telkens bovenaan staat bij een zoekopdracht, is de kans veel groter dat een potentiële klant voor jou kiest!

Hoe zit dat met met online adverteren?

Zoekmachine optimalisatie/SEO vraagt wel een lange adem. Wil jij direct vindbaar zijn? Adverteer dan in Google. Hiervoor bouwen de Google Ads specialisten van Crossmedia House een campagne die als doel heeft: conversies realiseren, oftewel kliks, bestellingen, aanvragen of iets anders. Je betaalt dan wel per klik (per keer dat een mogelijke klant op je advertentie klikt), maar wij zorgen ervoor dat je zo min mogelijk betaalt voor elke bezoeker. Check hier alles over online adverteren.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

Zoekmachine optimalisatie strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina's & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren en tips voor lokale vindbaarheid

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Marketing en communicatie en lokale seo

Betaalbare SEO voor MKB

Valt jouw business onder de mkb-bedrijven? Besteed dan je SEO voor een maandtarief uit aan Crossmedia House. Je kiest dan uit 1 van de 3 SEO pakketten die we afstemmen op je type website of webshop. Gewoon duidelijk, transparant en zonder verrassingen achteraf. Wij nemen je daarbij alles uit handen en jij ontvangt maandelijks een rapportage met de resultaten. It's that easy!

Wat kost het?

Je krijgt al een SEO onderhoudspak voor €349,- per maand. Heb je een webshop? Of wil je sneller resultaat? Upgrade dan tussendoor simpel naar een hoger pakket waarbij je meer uren ingezet krijgt voor jouw online succes.

Optimalisatie voor iedereen (dus ook voor jou!)

Je website optimaliseren is voor elk bedrijf mogelijk, zolang die site een cms heeft dat werkt volgens de meest recente richtlijnen van Google. Een goed voorbeeld is WordPress; hier werken wij zelf ook mee voor webdesign en development. Weten of jouw website geschikt is voor SEO? Neem contact met ons op.

Wat levert het je op?

  • Meer potentiële klanten
  • Krijg tips van een SEO specialist
  • Meer naamsbekendheid met SEO in jouw regio
  • Meer bezoekers
  • Meer conversies (aanvragen, bestellingen enz.)

SEO voor het mkb: vraag experts met 10+ jaar ervaring

De kracht van onze hulp aan jou? Wij hebben al 10 jaar ervaring op het gebied van zoekmachine marketing en SEO voor het mkb. We lopen dan ook continu voorop met de laatste ontwikkelingen van Google; onze expertise is hierdoor voor jou dus goud waard!

Lokaal of landelijk gevonden worden?

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Akad Demirdag

Eigenaar

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan