Home Werkgebied Reclamebureau Enschede
Let’s collab

Reclamebureau in Enschede voor betere resultaten

Ons team van experts is gespecialiseerd in verschillende vormen van digitale marketing, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), sociale media marketing, e-mailmarketing en contentmarketing.
reclamebureau voor seo en webdesign in enschede

Als reclamebureau creëren wij waarde voor bedrijven in Enschede

Jong, fris en dynamisch. Kernwoorden die Crossmedia House goed omschrijven. Met onze crossmediale aanpak zijn wij één van de weinige crossmedia specialisten in de regio. Dat wil zeggen dat wij slim zijn in het efficiënt combineren en toepassen van offline en online media kanalen.

Wij zoeken de beste combinaties voor jouw organisatie die het meeste opleveren in omzet, rendement of meer marktaandeel. Dit betekend ook dat wij op ieder moment inzetbaar zijn. Is bijvoorbeeld je huisstijl klaar, maar kun je geen goede website bouwer vinden? Dan kun je dus bij ons terecht. Ons dienstenpakket valt uiteen in online diensten en offline diensten.

Op een creatieve manier bezig gaan met online en offline communicatie

Waar we goed in zijn, leggen we graag uit onder het genot van een kopje koffie bij ons op kantoor. We weten zeker dat onze aanpak je gaat bevallen en vele klanten van ons gingen je al voor. Als reclamebureau Enschede zijn we voor steeds meer ondernemers een gerenommeerd adres, simpelweg omdat we zo goed en efficiënt kunnen combineren. Uiteindelijk levert dit jou meer op, voor minder.

Ontmoet ons reclamebureau in Overijssel

Om het duidelijk te maken hoe al deze zaken bij elkaar kunnen komen, hebben we een video gemaakt over de crossmediale aanpak. Wij zijn o.a. inzetbaar voor grafisch vormgeving, webdesign, campagnes en we geven ook internet marketing trainingen. Het kan natuurlijk nooit kwaad om alles persoonlijk toe te lichten. Onze medewerkers staan je graag te woord via telefoon, chat of mail voor al je vragen. Iets wat we alvast kunnen garanderen is dat je een heerlijke verse kop koffie van ons kunt krijgen. Liever eerst spieken welke bedrijven jou voor zijn gegaan? Bekijk dan ons portfolio.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Grafisch ontwerp

Slim omgaan met de juiste middelen!

Creatief omgaan met de beschikbare middelen met het best mogelijke resultaat als uitgangspunt. Of het nu het maken van een webshop betreft, meer volgers op Facebook krijgen of grafische reclame dat raakt. We maken het waar!

Behaal samen met ons succes!

Neem vrijblijvend contact op.

Daag ons uit!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan