Home Werkgebied Reclamebureau Enschede SEO Enschede
Let’s collab

SEO in Enschede met succesgarantie

SEO loont. Beter vindbaar betekend meer omzet. Simpel toch? SEO uitbesteden aan dé expert met Google-certificaat en 15 jaar ervaring: Crossmedia House. Heel logisch.
reclamebureau voor seo en webdesign in enschede

SEO in Enschede: wat & waarom?

Ben je ontevreden over de vindbaarheid van de website en wil je beter gevonden worden? Goed nieuws! Wij bieden SEO aan met succesgarantie. Wij zijn dé expert met Google-certificaat en 15 jaar ervaring.

Jouw klanten zijn ook actief op Google, op zoek naar producten en diensten, informatie of instructies. Naast een hogere naamsbekendheid zorgt een betere vindbaarheid voor conversies; bestellen, bellen, mailen, offerte aanvragen.

Zoekmachine optimalisatie is dus belangrijk als je meer nieuwe klanten wilt bereiken uit de directe regio.

Snel vindbaar

Sneller vindbaar worden in de regio Enschede? Denk ook eens aan Google Ads in combinatie met SEO. We kunnen adverteren op zoekwoorden die nóg niet goed vindbaar zijn in Google en daarnaast met SEO zorgen dat jouw website steeds hoger in Google komt.

Woorden die vervolgens hoog in Google staan, daarop hoeven we niet meer te adverteren. Handig toch? Én efficiënt!

Ons proces

SEO scan

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletje.

stefan beheert Google Ads

Hoe kan SEO zorgen voor een betere vindbaarheid in Enschede?

Met behulp van een gratis SEO scan laten we als eerst zien waar jouw klanten naar op zoek zijn, hoeveel klanten naar jou op zoek zijn en brengen wij de kansen in kaart.

Vanuit een doordachte marketing strategie gaan we aan de slag om de website of webshop meer traffic te laten generen. Je ontvangt periodiek een rapportage van de resultaten zodat je altijd op de hoogte bent over de laatste ontwikkelingen in jouw directe regio. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis SEO scan aan!

Welke hulp wil jij?

 • Gratis SEO-scan
 • Samen strategie opzetten
 • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
 • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
 • Technische weboptimalisatie
 • Professionele SEO-tools

Jouw gemak & voordeel

 • Al het SEO-werk uitbesteed
 • 100% volgens Google richtlijnen
 • Vakwerk van gecertificeerd Google partner
 • Maandelijks rapport voor inzicht in bezoekersgedrag en verbeterkansen
 • Geen opstartkosten
 • Geen vast contract
 • En vooral: meer bekendheid, meer klanten en meer omzet natuurlijk!

Ga dus je SEO uitbesteden.

Nu weet je dus waarom SEO uitbesteden ook voor jou loont. Als jij ook hierin stappen wilt maken, is je eerste stap: hieronder de gratis SEO-scan aanvragen. We spreken je snel!

Vraag gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Op zoek naar een échte SEO specialist? Neem vandaag nog contact op!

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan