Home Werkgebied
Let’s collab

Here’s where
we grow your
business

Online en offline marketing in meerdere locaties door heel Nederland
Website laten bouwen

Ons proces

Design

Bij Crossmedia House gaat design verder dan coole vormgeving. Want een écht goed ontwerp is in de eerste plaats ook functioneel. Design zorgt dat we jouw (potentiële) klant de beste gebruikerservaring bieden. En natuurlijk zorgen we ervoor dat het eindresultaat er ook nog eens fantastisch uitziet ;-)

Develop

Onze codemasters zetten ieder idee om in soepel werkende digitale producten. Een gebruiksvriendelijke online ervaring op ieder device. Of het nu gaat om een converterende website, een technisch platform of een slimme shop.

Digital marketing

Boost jouw bedrijf met een kloppende digital marketing strategie. We plannen, begeleiden en analyseren doorlopend. Zodat jij altijd het optimale rendement haalt uit je investeringen.

Kennisdeling

Omdat de wereld van (online) marketing continu in ontwikkeling is, is het soms lastig om bij te blijven. Daarom delen we graag onze kennis met workshops en trainingen bij jou op locatie.

Waar veel van onze klanten gevestigd zijn

Online marketing is onze passie en zijn sinds 2011 actief voor ondernemers uit verschillende locaties door heel Nederland. Wij zijn zelf gevestigd in Hengelo en hebben veel klanten in de regio. Dat neemt niet weg dat we ook klanten helpen buiten de regio. Ondernemers uit verschillende regio's, die graag online aan de slag willen gaan of meer resultaat willen behalen, zijn bij ons van harte welkom.

Voor veel ondernemers is het belangrijk om zaken te doen met een bedrijf uit de regio en vragen ons dan ook vaak waar we vooral actief zijn. Daarom hebben we een lijst uiteengezet van ons werkgebied om een beeld te krijgen van waar we zoal ondernemers helpen met hun marketing vraagstuk. Dit is zeker niet dat we ons beperken tot deze locaties. Wij zijn wat dat betreft flexibel en werken voor klanten door heel het land.

Crossmedia House

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan