Home Werkgebied Zoekmachine optimalisatie (SEO) Nijmegen
Let’s collab

Zoekmachine optimalisatie (SEO) in Nijmegen

Jouw bedrijf goed zichtbaar in Google!
zoekmachine optimalisatie of SEO in Nijmegen

SEO in Nijmegen

SEO staat voor search engine optimization en beschrijft het proces van het optimaliseren van webpagina’s zodat deze goed vindbaar zijn in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Aangezien Google een marktaandeel heeft van ruim 95% in Nederland mag je eigenlijk ook wel spreken van Google optimalisatie. Het is een vak apart en dat weten wij maar al te goed.

Ons vakgebied

Crossmedia House is helemaal thuis in SEO en daar zijn wij trots op! Als volwaardig SEO bureau nemen wij namelijk voor een deel het beheer over van jouw website om actief aan de slag gaan met het optimaliseren van pagina’s op meta informatie, afbeeldingen, teksten, url’s en nog veel meer. Ook meten we de gebruiksvriendelijkheid en laadtijd van je website. Alle aspecten die ook maar enigszins van belang zijn voor optimale SEO in Nijmegen worden aangepast conform de ‘ regels ‘ van Google. Al onze SEO pakketten gaan uit van deze krachtige principe van full on-page en off-page optimalisatie en dat maakt Crossmedia House uniek in haar werkwijze. Zaken waar wij aandacht aan schenken zijn;

  • techniek
  • content
  • pagina snelheid
  • meta informatie
  • (mobile) user experience

Het zoekwoorden onderzoek

Omdat het belangrijk is om te weten hoe men zoekt, brengen we altijd eerst in kaart hoe groot jouw doelgroep is aan de hand van een zoekwoorden onderzoek. Wij kunnen zien hoe vaak er gezocht wordt op jouw product en dienst. Hierbij filteren we de niet-relevante zoekwoorden en stellen we een lijst samen met de belangrijkste focus zoektermen voor SEO. Vraag een gratis SEO scan aan en kom te weten waar jouw kansen liggen.

Ons proces

SEO scan

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

online marketing bij crossmedia house

Waarom zoekmachine optimalisatie in Nijmegen?

SEO staat voor search engine optimization en beschrijft het proces van het optimaliseren van webpagina's zodat deze goed vindbaar zijn in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Aangezien Google een marktaandeel heeft van ruim 95% in Nederland mag je eigenlijk ook wel spreken van Google optimalisatie. Het is een vak apart en dat weten wij maar al te goed.

Goed vindbaar in Nijmegen!

Met onze SEO expertise maken wij jouw bedrijf zichtbaar in Nijmegen. Wordt 'wereldberoemd' in je eigen stad dankzij een hoge positie in Google. Start vandaag nog met SEO!

It's time to grow!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Onze SEO specialist staat voor je klaar!

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan