Home Werkgebied Zoekmachine optimalisatie (SEO) Apeldoorn
Let’s collab

Zoekmachine optimalisatie (SEO) in Apeldoorn

Als SEO-specialist in Apeldoorn begrijpen we het belang van een sterke aanwezigheid binnen zoekmachines. Met een doelgerichte SEO-aanpak zorgen we ervoor dat je website hoger scoort, waardoor de vindbaarheid aanzienlijk toeneemt. Waarom is SEO SEO zo cruciaal? Omdat het optimaliseren van je site of shope voor zoekmachines zoals Google niet alleen resultaten oplevert in termen van verkeer, maar ook jouw merk versterkt.

Je online klant bereiken dankzij SEO in Apeldoorn

Stel, je woont en werkt in (regio) Apeldoorn. Een gemeente met ca. 155 duizend inwoners. En je hebt een onderneming waarmee je diensten en/of producten aanbiedt in de regio. Grote kans dat er mensen zijn die op zoek zijn naar jou, niet waar? Hoe kom je dan aan nieuwe klanten? Als ‘ het internet’ een kanaal is waarmee je wilt scoren, dan vormt een website of webshop die goed vindbaar is in Google natuurlijk de basis. Maar hoe doe je dat?

Zoekmachine optimalisatie voor Apeldoorn

Hier komen de SEO specialisten van Crossmedia House in beeld. Want met SEO kunnen wij jouw bedrijf in Apeldoorn goed vindbaar maken in Google op specifieke keywords. Welke keywords dat precies zijn, gaan we van te voren voor je onderzoeken. Want door eerst te meten hoe vaak er gezocht wordt op jouw product of dienst kun je pas een strategie gaan bedenken dat ervoor zorgt dat je meer nieuwe klanten bereikt via het internet.

Wanneer is SEO nou nuttig voor mijn bedrijf?

We krijgen regelmatig de vraag wanneer zoekmachine optimalisatie nuttig of belangrijk is voor een organisatie. Het antwoord is simpel: altijd en voor iedereen. In Nederland gebruikt van alle internetgebruikers 97% een zoekmachine om iets te zoeken of om te kopen op het internet. Ruim 93% hiervan gebruikt Google als zoekmachine. Dat betekend dat nagenoeg iedereen online zoekt. Staat jouw website of webshop er niet tussen, dan loop je het risico dat de concurrentie je inhaalt. Er zijn immers online meer mensen actief, dan dat er mensen zijn die fysiek jouw bedrijf of winkel zien.

Ons proces

SEO scan

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

SEO in Apeldoorn

SEO vs. Google Ads

SEO is een lange termijn investering in je website en zichtbaarheid. Hierbij focussen we op de organische bezoeker die meer waarde hecht aan goede zoekresultaten dan advertenties. Scoor daarom ook hoog in Google en maak vandaag nog een afspraak. Heb je vragen over hoe je zelf SEO kunt verbeteren? Onze specialisten staan klaar met de juiste tips en kennis om je te helpen. We begrijpen dat sommigen de SEO van de website zelf willen doen, daarom delen we graag onze expertise via trainingen en onze blogs. Ben je op zoek naar de top in SEO? Met onze bewezen methoden en aanpak, kunnen we uw site transformeren in een krachtig search tool. Door ons te focussen op wat er echt nodig is om hoger in de zoekresultaten te verschijnen, zorgen we ervoor dat je de juiste aandacht krijgt die je verdient. Verhoog je online zichtbaarheid met ons als dé SEO-specialist in Apeldoorn.

Hoe kunnen we je helpen?

 • Gratis SEO-scan
 • Samen strategie opzetten
 • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
 • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
 • Technische weboptimalisatie
 • Professionele SEO-tools

Onze voordelen

 • Al het SEO-werk uitbesteed
 • 100% volgens Google richtlijnen
 • Vakwerk van gecertificeerd Google partner
 • Maandelijks rapport voor inzicht in bezoekersgedrag en verbeterkansen
 • Geen opstartkosten
 • Geen vast contract
 • En vooral: meer bekendheid, meer klanten en meer omzet natuurlijk!

Behaal ook méér online omzet!

Zet de eerste stap en vraag een gratis SEO scan aan via onze website. Je krijgt dan direct te zien waar je kansen liggen op het internet.

Vraag gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Bereik een voorsprong en start met SEO!

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan