Home Werkgebied Zoekmachine optimalisatie (SEO) Utrecht
Let’s collab

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Utrecht met succesgarantie

In Utrecht staat ons team van SEO-specialisten klaar om jouw website naar nieuwe hoogten te brengen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Onze SEO-specialisten werken nauwgezet samen met jou om ervoor te zorgen dat je online aanwezigheid niet alleen opvalt, maar ook duurzaam presteert in de steeds veranderende wereld van search engine rankings.
zoekmachine optimalisatie of SEO in Utrecht

Waarom SEO in Utrecht belangrijk is voor je bedrijf

Online marketing is belangrijk, sterker nog de kans is groot dat je ons hebt gevonden via Google. Dit is nou precies de kracht van SEO, of zoekmachine optimalisatie. Dagelijks zijn er tientallen of zelfs honderden mensen op zoek naar jou product of dienst via de grootste zoekmachine in Nederland, namelijk Google.nl. Daarom is het dus enorm belangrijk om goed gevonden te worden. Doe je dat niet, dan mis je potentiële klanten en dat is zonde. Crossmedia House ondersteunt en ontzorgt bedrijven, groot en klein, met hun vindbaarheid in Google. Met zoekmachine optimalisatie in Utrecht maken wij bijvoorbeeld bedrijven in de directe regio al goed vindbaar. Toch is het goed om even stil te staan bij de verschillen tussen optimalisatie en adverteren in Google.

SEO vs. SEA: wat is het verschil?

Waar je met SEO ervoor kunt zorgen dat je goed wordt gevonden in de organische resultaten van Google, kun je met SEA adverteren op de topposities in Google. Wij doen dat door aan de slag te gaan met Google Ads. Het belangrijkste verschil is dat met SEO het relatief meer tijd kost de website vindbaar te maken op goede relevante zoektermen. Met Google Ads kun je namelijk direct beginnen met adverteren, zodat je website direct zichtbaar wordt in de zoekresultaten van Google. Een nadeel is dat adverteren vrij kostbaar kan zijn. SEO biedt dan een oplossing, want door continu te investeren in de kwaliteit van je website word je gaandeweg steeds beter gevonden via de ‘gratis’ organische links. En deze klikken kosten je GEEN geld.

De gratis SEO scan bij Crossmedia House

Als online marketing bureau voor Utrecht bieden we onze klanten inzichten in waardevolle statistieken dankzij Google Analytics. Met deze tool maken wij alles meetbaar zodat wij waardevolle informatie kunnen filteren en dit begrijpbaar kunnen terugkoppelen naar de klant. Dit kunnen we naar jou als opdrachtgever terugkoppelen met een stuk advies en sturing. Voordat je kunt beginnen met SEO is het belangrijk om te weten wat het zoekgedrag is van je doelgroep op Google. Hiervoor kun je bij ons een gratis SEO scan aanvragen.

 

Ons proces

SEO scan

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

online marketing bij crossmedia house

Start met zoekmachine optimalisatie in Utrecht

Met het combineren van een goede strategie en geavanceerde technieken, streven onze experts ernaar om je site te optimaliseren voor het beste resultaat in zoekmachines. In Utrecht staat SEO bij ons synoniem voor kwaliteit en effectiviteit. We richten ons op de kernaspecten van SEO, van het verbeteren van de inhoud tot technische optimalisatie, om ervoor te zorgen dat de website niet alleen wordt gevonden, maar ook de aandacht trekt die het verdient. Lees meer over hoe onze SEO-specialisten in Utrecht jouw digitale aanwezigheid kunnen transformeren en jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Waarom ons kiezen als SEO bureau?

 • Gratis SEO-scan
 • Samen strategie opzetten
 • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
 • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
 • Technische weboptimalisatie
 • Professionele SEO-tools

Alle kennis in eigen huis

 • Al het SEO-werk uitbesteed
 • 100% volgens Google richtlijnen
 • Vakwerk van gecertificeerd Google partner
 • Maandelijks rapport voor inzicht in bezoekersgedrag en verbeterkansen
 • Geen opstartkosten
 • Geen vast contract
 • En vooral: meer bekendheid, meer klanten en meer omzet natuurlijk!

Alles onder één dak

Crossmedia House is jouw ervaren zoekmachine optimalisatie bureau in Utrecht dat er alles aan doet om jouw website een hogere positie in zoekmachines te geven. Of het nu gaat om het schrijven van goede content, werken aan de technische optimalisatie van jouw website, of het onderdeel zijn van een complete online strategie, wij staan altijd klaar om met jou samen te werken. Als jij wilt dat jouw bedrijf goed gevonden wordt en een breder publiek bereikt, dan kan Crossmedia House je daarbij helpen. Onze expertise en diensten op het gebied van zoekmachine optimalisatie zijn altijd beschikbaar om jouw website naar een hoger niveau te tillen en jouw online doelstellingen te bereiken. Twijfel dus niet langer, kom in contact met ons team en ontdek wat Crossmedia House voor jouw bedrijf kan betekenen!

Laat ons het werk doen!

Is vindbaar worden in Google belangrijk voor jou, maar weet je niet hoe? Maak dan direct gebruik van onze expertise en profiteer van schaalbaarheid, flexibiliteit en uitstekende kennis op het gebied van zoekmachine marketing. Zo hoef je ook niet op zoek naar een medewerker wat je veel tijd en geld bespaart.

Vraag onze SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Onze SEO marketeers staan voor je klaar!

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan