Home Werkgebied Zoekmachine optimalisatie (SEO) Rotterdam
Let’s collab

Zoekmachine optimalisatie (SEO) in Rotterdam

Hoger in Google komen? Dan zijn wij de juiste partij! Crossmedia House is al meer dan 10 jaar een expert in SEO of zoekmachine optimalisatie in Rotterdam. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van techniek, verschillende manieren om websites goed vindbaar te maken in Google, en het genereren van hogere posities in zoekresultaten, zijn we de ideale partner voor bedrijven die hun online vindbaarheid willen vergroten.
zoekmachine optimalisatie of SEO in Rotterdam

Zoekmachine optimalisatie in Rotterdam

Google is de #1 zoekmachine in heel Nederland. Niet gevonden worden in Google betekent daarom al gauw het mislopen van potentiële klanten en opdrachtgevers. Gelukkig kun je hier wat doen. Door te investeren in goede content voor je website en het optimaliseren van belangrijke aandachtspunten waar Google naar kijkt, kun je hoger in Google komen op specifieke zoekopdrachten die relevant zijn voor jouw business.

De eerste stap met SEO in Rotterdam

SEO staat voor search engine optimalisation en omvat een geheel van taken die je dient uit te voeren om je website goed vindbaar te maken in een zoekmachine. Omdat we in Nederland voornamelijk werken met Google, spreken we ook wel van Google optimalisatie. Om goed vindbaar te zijn is de eerste stap om te achterhalen hoe mensen zoeken en hoe vaak dat gebeurd. Deze informatie kunnen wij als Google partner achterhalen om zo een goede basis neer te leggen voor de zoekmachine marketing. Door te weten hoe jouw klanten zoeken kun je slimmer en effectiever je website optimaliseren volgens de richtlijnen van Google.

Van backlinks tot content optimalisatie – wij doen het allemaal

Onze specialisten gebruiken verschillende technieken, waaronder het bouwen van kwalitatieve backlinks, het optimaliseren van de technische aspecten van jouw website, en het gebruik van relevante zoekwoorden om ervoor te zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. We kijken naar alle aspecten die van invloed zijn op de vindbaarheid van jouw website, zowel op lokaal als op nationaal niveau. Onze werkwijze bestaat uit het analyseren van de huidige situatie, het bepalen van jouw doelen en wensen, en het maken van een plan om deze doelen te bereiken. We zullen maandelijks de resultaten volgen en de website geoptimaliseerd houden om ervoor te zorgen dat je een hogere positie in de zoekresultaten behaalt.

SEO in Rotterdam? Vraag de gratis scan aan!

Omdat het belangrijk is om te weten hoe men zoekt, brengen we altijd eerst in kaart hoe groot jouw doelgroep is aan de hand van een zoekwoorden onderzoek. Wij kunnen zien hoe vaak er gezocht wordt op jouw product en dienst. Hierbij filteren we de niet-relevante zoekwoorden en stellen we een lijst samen met de belangrijkste focus zoektermen voor SEO. Vraag een gratis SEO scan aan en kom te weten waar jouw kansen liggen.

Ons proces

SEO scan

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Marketing en communicatie

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Wil je meer weten over hoe Crossmedia House jouw website kan optimaliseren voor betere vindbaarheid in Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende analyse van jouw website en bespreek jouw doelstellingen met onze specialisten. We staan altijd klaar om jou te helpen met het behalen van de beste resultaten in zoekmachines en jouw online doelstellingen te bereiken.

Wil je niet adverteren in Google, maar wel zichtbaar zijn? Maak dan een afspraak met Crossmedia House en wij maken je lokaal snel en goed vindbaar!

Welke hulp wil jij?

 • Gratis SEO-scan
 • Samen strategie opzetten
 • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
 • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
 • Technische weboptimalisatie
 • Professionele SEO-tools

Jouw gemak & voordeel

 • Al het SEO-werk uitbesteed
 • 100% volgens Google richtlijnen
 • Vakwerk van gecertificeerd Google partner
 • Maandelijks rapport voor inzicht in bezoekersgedrag en verbeterkansen
 • Geen opstartkosten
 • Geen vast contract
 • En vooral: meer bekendheid, meer klanten en meer omzet natuurlijk!

Volledig uitbesteden geeft jouw rust

Bij Crossmedia House kunnen bedrijven ervoor kiezen om de SEO-werkzaamheden volledig uit te besteden aan onze experts, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. We zorgen voor een duidelijke communicatie en geven advies waar nodig, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang en resultaten. Als SEO-bureau begrijpen we dat elke website en elk bedrijf uniek is. Daarom werken we samen met onze klanten om hun specifieke doelstellingen te bepalen en een strategie te ontwikkelen die past bij hun behoeften en budget. Met onze expertise kunnen we ervoor zorgen dat jouw website hoger scoort dan die van jouw concurrenten en dat je meer verkeer naar jouw website krijgt.

Lokaal vindbaar in Rotterdam met SEO? Let's go!

Jij wilt toch ook dat in Rotterdam en omgeving je bedrijf snel en eenvoudig gevonden kan worden? Door lokaal goed zichtbaar te zijn verdien je 'punten' van Google en zul je vaker getoond worden aan nieuwe potentiële klanten. Lokale SEO in Rotterdam is dan dé oplossing.

Onze tip: werk ook aan je Google reviews!

What can we do for you!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan