Home Werkgebied Reclamebureau Hardenberg
Let’s collab

Jouw reclamebureau in Hardenberg

Dagelijks werken wij aan het succes van mooie bedrijven. Kunnen we voor jou ook aan de slag?
webdesign bij reclamebueau in Hardenberg

Goed zichtbaar zijn in Hardenberg

Wanneer je een geweldig product hebt of een unieke dienst, dan wil je dit graag aan zoveel mogelijk mensen vertellen. Met een goed idee alleen kom je er niet. Het moet ook aantrekkelijk ogen en mensen moeten geïnteresseerd zijn in je product of dienst. Om dat te bereiken kun je de hulp inroepen van het team van Crossmedia House – een team van marketeers, vormgevers en developers.

Yes we can!

Met zo’n veelzijdige team hebben we veel kennis in eigen huis en dat kunnen we natuurlijk goed gebruiken voor onze diensten voor onze klanten. Het voordeel is dat je ook niet op zoek hoeft naar meerdere reclamebureaus.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

online marketing bij crossmedia house

Collaborative Creations

Collaborative Creations staat synoniem voor samenwerkende professionals die elk sterk is in zijn of haar vakgebied. Met alle kennis en vaardigheden onder één dak kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn.

Het is de kracht van onze aanpak dat we ons werk snel, goed en vakkundig kunnen uitvoeren met weinig tijdsverlies. Graag komen wij ook met jou in contact om kennis te maken met de crossmediale aanpak!

Kies je ondersteuning

  • Gratis SEO-scan
  • Samen strategie opzetten
  • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
  • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
  • Technische weboptimalisatie
  • Professionele SEO-tools inzetten om hoger in Google te komen

Hoe presteer jij in Google Nederland?

Word jij nu wel goed gevonden in Google Nederland? Met de gratis SEO scan maken we dat inzichtelijk.

Hoger in Google komen? Vraag een SEO scan aan!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Jouw reclamebureau in Hardenberg

Floris Koop

Designer

floris koop
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan