Home Werkgebied Reclamebureau Hardenberg Webdesign Hardenberg
Let’s collab

UX webdesign in Hardenberg

Een design dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk in elkaar zit.
webdesign bij reclamebueau in Hardenberg

Denk aan de UX van je website

Met UX design wordt de usability bedoelt van een ontwerp – of gebruiksvriendelijkheid. Om een simpel voorbeeld te geven; het sluiten van een venster aanduiden met een cirkel is niet echt duidelijk. Daarom zie je hier altijd een kruisje, zodat iedereen weet wat het doet en hoe je het sluit.

Hetzelfde principe kun je doortrekken aan het design van een website of shop. Daarom letten onze designers ook op de UX zodat gebruikers intuïtief de website kunnen gebruiken en hun weg eenvoudig kunnen vinden op je site of shop.

Profiteer van webdesign in Hardenberg met:

  • >15 jaar WordPress ervaring
  • Korte lijntjes en snel schakelen
  • 100% maatwerk design en ontwikkeling
  • Geen uurtje, factuurtje mentaliteit
  • Meedenken in oplossingen

Ons proces

It all begins with … you

Voor de juiste start vinden wij een briefingsgesprek belangrijk. Hierin leren we graag jou en je wensen kennen. Net als je doelgroep en je doel. Heb je een styleguide waarin je huisstijl staat? Dan ontvangen we dit ook graag meteen. Dat is onze basis om het webdesign te laten maken in lijn met je identiteit.

Sharing online design

Dankzij het briefingsgesprek hebben we de handvatten voor het ontwerp van jouw homepage. Hierin zie je dan ook de afgesproken uitgangspunten terug. Dit design krijg je via Adobe XD. Op die manier schakelen we snel en nemen we het ontwerp bijvoorbeeld makkelijk op afstand met je door. Let’s go digital!

Next generation pages

Na akkoord op de homepage geef je het startsein om ook de andere pagina’s van je website te laten ontwerpen. Van contactpagina tot producten- of dienstenoverzicht. En van invulformulier tot ‘over ons’. Zodra we het ontwerp realiseren, krijg je opnieuw een link om het meteen online onder de loep te nemen.

Ready for more?

Als je toe bent aan de volgende professionaliseringsstap denken we ook graag met je mee hoe jij je business laat groeien. Kies hiervoor bijvoorbeeld uit internet adverteren, SEO uitbesteden, social media uitbesteden of andere hulp. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor slimme marketing met succes.

Reclamebureau

Kies voor een goed en doordacht design

Het zou zonde zijn als je veel tijd en moeite investeert in een mooi design als het niet doet wat het moet doen. Door gebruik te maken van best practises en eigen expertise weten onze vormgevers hoe ze jouw website of webshop moeten vormgeven zodat je de juiste resultaten behaald.

Goede webtechniek is de basis

Laat je niet afleiden door het woord design; dit lijkt alleen op de look en feel te slaan. Toch kan professioneel webdesign niet zonder de techniek. Dus de combinatie van die twee is wat je krijgt als je ervoor kiest een website te laten ontwerpen.

Vraag een proefdesign aan!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics
Let’s collab
Offerte aanvragenPlan een gesprek