Home Werkgebied Reclamebureau Deventer
Let’s collab

Reclamebureau en communicatiebureau in Deventer

Méér resultaat, méér rendement. We make it happen!
reclamebureau voor seo en webdesign en drukwerk in deventer

Professioneel reclamebureau of communicatiebureau in Deventer

Crossmedia House is een jong, fris en dynamisch reclamebureau uit Overijssel. Dat past perfect bij de jongste gemeente van Nederland dat meer dan 100.000 inwoners heeft, want dat is Deventer! Dankzij een volledig aanbod in offline en online marketing helpen wij als reclamebureau in Deventer bedrijven bij het behalen van méér naamsbekendheid en omzet.

Samen met een team van online marketeers, webdevelopers en grafische vormgevers laten wij bedrijven groeien! Wij gaan voor jou op zoek naar de beste combinatie van marketing en communicatie om bedrijfsdoelen te halen. Ons dienstenpakket bestaat uit online diensten en offline diensten. Met offline marketing slagen we erin om een strakke logo en huisstijl neer te zetten en daar aansluitend op online gebied een nieuwe website dat optimaal vindbaar is in Google.

Duidelijke afspraken en altijd daad bij woord, dat is Crossmedia House

Ons sterke eigenschap is dat we altijd goede afspraken maken met onze klanten en dat bij alles wat we voor klanten doen de afspraak geldt. Stel we mogen een offerte uitbrengen voor het ontwikkelen van een website en je gaat akkoord. Dan is dat onze afspraak en zullen we nooit achteraf meerwerk gaan vragen of extra kosten in rekening brengen. De beste service en kwaliteit voor de tevredenheid van onze klanten. Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Lees het hier.

Leg je opdracht bij ons neer

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl, website of wil je bijvoorbeeld online adverteren? Wij werken graag aan jouw nieuwe uitdaging. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes 

Reclamebureau

Let's grow together

Samen sterker. Dat is ons motto. Samen met een team van online marketeers, webdevelopers en grafische vormgevers gaan we voor jou aan de slag met maar één doel. Méér rendement behalen uit je marketing. We zijn niet alleen gespecialiseerd in online marketing om jouw website te optimaliseren, maar we bieden ook een unieke aanpak jouw online aanwezigheid te versterken.

Behaal samen met ons succes!

Neem vrijblijvend contact op. Wij zijn altijd goed bereikbaar.

Daag ons uit!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Tijd voor een reclamebureau dat met je meedenkt?

Stefan Katalanc

Digital Marketeer - Director

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan