Home Werkgebied Reclamebureau Deventer SEO Deventer
Let’s collab

Zoekmachine optimalisatie (SEO) in Deventer

Je website hoger in Google? Meer bezoekers krijgen naar je website? Meer online conversies? Wij zijn de uitgewezen partij!
reclamebureau voor seo en webdesign en drukwerk in deventer

Zoekmachine optimalisatie SEO in Deventer

We zijn met z’n allen nog nooit eerder zó actief geweest op het internet. In Nederland, waar nagenoeg iedereen toegang heeft tot breedband internet, Googelen we erop los! Meer dan 90% gebruikt Google als standaard zoekmachine. Niet zo gek dus dat het heel interessant is om goed gevonden te worden in de grootste zoekmachine van het land. Om dat te bereiken biedt Crossmedia House SEO (of search engine optimalization) aan. Van een doordacht SEO aanpak is sprake wanneer je een website goed optimaliseert volgens de richtlijnen en eisen van Google. Onderdelen waar wij onder andere aan werken zijn:

 • meta informatie
 • titels en sub-titels (koppen)
 • zoekwoorden dichtheid
 • pagina laadtijd
 • mobiele gebruiksvriendelijkheid
 • goede veiligheid ( wel of geen SSL )
 • Google Analytics koppeling en het instellen van doelen

Het resultaat is dat gaandeweg je website beter gaat scoren in de organische zoekresultaten zodat je méér bezoekers krijgt op je website. Nog geen website? Bekijk dan webdesign in Deventer.

Google analytics maakt alles meetbaar

Het inzetten van zoekmachine optimalisatie SEO in Deventer is bedoeld voor ondernemers die goed vindbaar willen zijn met hun producten en/of diensten. Google is de grootste zoekmachine in Nederland en dus is er potentie om veel nieuwe klanten te bereiken die je met een fysieke winkel niet zou kunnen bereiken. Door een gratis SEO scan aan te vragen kom je direct te weten hoe het zoekgedrag is van jouw doelgroep, en waar voor jouw website het meeste winst in te behalen is.

Voor meer informatie kun je contact opnemen per mail of via 074 – 851 26 65

De juiste strategie is hét succes

Bij Crossmedia House werken we vanuit een strategisch plan. De basis is in kaart brengen hoe groot jouw doelgroep is op internet. Wij meten hoe vaak er bijvoorbeeld gezocht wordt op jouw producten en/of diensten. Door dit in kaart te brengen kunnen wij selectief de juiste zoekwoorden combinaties filteren die het meest interessant zijn, om vervolgens deze te verwerken op je website. We zorgen op de achtergrond ervoor dat je website goed wordt geoptimaliseerd zoals Google dat graag ziet.

Ons proces

SEO scan

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Training online internet marketing in Hengelo

Hoger in Google met SEO in Deventer

Het resultaat laten wij periodiek zien door middel van duidelijke maandelijkse rapportages. In combinatie met Google Analytics meten wij nauwkeurig het succes van jouw website of webwinkel.

Online marketing zoals het hoort! Lijkt je dit wat en wil je ook goed gevonden worden? Neem contact met ons op of vraag onze gratis SEO scan aan. Wij zullen dan binnen 24uur contact met jou opnemen.

Welke hulp wil jij?

 • Gratis SEO-scan
 • Samen strategie opzetten
 • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
 • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
 • Technische weboptimalisatie
 • Professionele SEO-tools

Jouw gemak & voordeel

 • Al het SEO-werk uitbesteed
 • 100% volgens Google richtlijnen
 • Vakwerk van gecertificeerd Google partner
 • Maandelijks rapport voor inzicht in bezoekersgedrag en verbeterkansen
 • Geen opstartkosten
 • Geen vast contract
 • En vooral: meer bekendheid, meer klanten en meer omzet natuurlijk!

Ga dus je SEO uitbesteden.

Nu weet je dus waarom SEO uitbesteden ook voor jou loont. Als jij ook hierin stappen wilt maken, is je eerste stap: hieronder de gratis SEO-scan aanvragen. We spreken je snel!

Vraag gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Op zoek naar een échte SEO specialist? Neem vandaag nog contact op!

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Offerte aanvragenPlan een gesprek