Home Werkgebied Reclamebureau Twente
Let’s collab

Het reclamebureau in Twente

Jouw full service partner in marketing met een nadruk op een gezonde mix: crossmedia!
reclamebureau voor drukwerk en webdesign in twente

Optimaal resultaat met hét reclamebureau in Twente

De nuchterheid en bekwaamheid die je van Twentenaren verwacht vind je terug bij Crossmedia House, hét reclamebureau in Twente. Met diverse opdrachtgevers uit de regio hebben wij ons ontwikkelt als een veelzijdige duizendpoot dat zich bewezen heeft om zowel grote en als kleine bedrijven prima van dienst te kunnen zijn en daar zijn we trots op! Lees onze reviews om te zien welke tevreden klanten je al voorgingen.

Alles in eigen huis

Als reclamebureau schamen wij niet voor onze afkomst, maar proberen wij onze nuchterheid om te zetten in creatieve oplossingen voor onze klanten met een eerlijk en nuchter prijsbeleid. Waar zijn we dan goed in? Je kunt ons inzetten voor:

Een gezonde mix als basis voor succes

We laten niets aan toeval over. Onze marketing specialisten meten en weten zodat er logische beslissingen genomen kunnen worden. Zoek je een full service reclamebureau bij jou in de regio, dan zit je zeker goed bij Crossmedia House. Wij ontzorgen, adviseren en realiseren diverse soorten online en offline media oplossingen.

Waar vind je ons

Wij zijn gevestigd in Hengelo (Ov) aan de lansinkesweg 4, vlakbij het centraal station. Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat. Benieuwd voor wie wij al werken? Bekijk ons portfolio dan, we zijn benieuwd naar je mening.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

marketing online

Hoe werken wij?

Het allerbelangrijkste in ons vakgebied is vertrouwen. Doordat er veel cowboys in ons vakgebied zijn, is het des te belangrijker dat wij een realistisch beeld schetsen van de wensen en doelen van onze klanten.

Daarom starten we altijd met de basis. We inventarissen duidelijk de behoeftes en brengen helder in kaart wie onze klant is en wat het doel is. Samen met een online marktonderzoek hebben we de benodigde informatie om de juiste tools in te zetten voor jouw succes.

Hierbij ontzorgen we onze klanten volledig en zadelen we ze niet op met extra werk. Op regelmatig basis sparren wij graag met elkaar, zodat we weer nuttige feedback ontvangen waar we wat aan hebben om invulling van je website of webshop te verbeteren.

Welke hulp wil jij?

  • Gratis SEO-scan
  • Samen strategie opzetten
  • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
  • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
  • Technische weboptimalisatie
  • Professionele SEO-tools

What are they searching for?

Na onze gratis SEO scan krijg je advies hoe je de gesignaleerde kansen verzilvert. Door bijvoorbeeld op te sporen waar jouw mogelijke klanten op zoeken: de zoektermen (keywords). En door zoektermen te onderscheiden waarop nog weinig concurrenten gevonden worden.

Weten waar je aan toe bent? Vraag een gratis scan aan!

Vraag een gratis SEO scan aan en kom achter waardevolle informatie om gevonden te worden in Google!

Vraag hier je gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Nr1 reclamebureau in Twente nodig?

Akad Demirdag

Eigenaar

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan