Home Werkgebied Reclamebureau Twente Drukwerk Twente
Let’s collab

Drukwerk in Twente

Kwaliteit, prijs of allebei? Doe je voordeel met advies op maat en gratis verzending! Crossmedia House regelt al het drukwerk voor je. Van ontwerpen tot printen en bezorgen.
reclamebureau voor drukwerk en webdesign in twente

drukwerk specialist in Twente

Wij bieden goed en betrouwbaar drukwerk aan in heel Nederland tegen de beste tarieven. Door de groei in het aantal internet drukkerijen zie je door de bomen het bos niet meer en weet je ook niet goed welke webshop betrouwbaar is óf de juiste kwaliteit kan leveren.

Sterker nog, de meeste online drukkerijen werken met echte drukkers als onderaannemers. Om er zeker van te zijn dat je drukwerk bestelt dat wél voldoet aan je verwachtingen kun je vanaf nu bij ons terecht.

Dankzij onze sterke partner netwerk kunnen we alle soorten drukwerk in Twente leveren tegen uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen! Je hoeft je geen zorgen meer te maken of het drukwerk wel goed is, want daar zorgen wij wel voor.

Alle soorten drukwerk gratis verzonden in Twente

Een ander groot voordeel van Crossmedia House is dat wij gratis verzending hanteren voor drukwerk. Ongeacht oplages, papiersoort of levertijd, je drukwerk wordt gratis geleverd op het gewenste adres naar keuze in heel Nederland.

Maak kennis met ons en bezoek ons kantoor in Hengelo. Lekker centraal in Twente en naast het centraal station in Hengelo met de mogelijkheid om gratis te parkeren.

Ons proces

Wat heb jij nodig?

De belangrijkste stap bij print media: jouw doel, doelgroep en boodschap inventariseren. Op basis daarvan kiezen we samen welke druk- of printkwaliteit hierbij past. Vraagt de uitstraling van je bedrijf om visitekaartjes met mat- of glansaccenten? Werkt een catalogus met ringband voor je klanten beter? Wij adviseren je.

Prijs & kwaliteitscheck

In de drukwerkwereld zitten veel prijsvechters. Dat kan handig zijn als kwaliteit even niet het belangrijkste voor jou is. Ga je liever voor een doorlopend constante kwaliteit in kleur en papier? Dan betaal je iets meer en krijg je keiharde garanties. En niet goed, geld terug. Wij denken graag met je mee.

Vertrouwde partners

Zowel bij de ‘snelle drukwerkjongens’ als bij vertrouwde drukkers in de regio hebben we uitstekende contacten. Hierdoor krijg jij altijd een scherper tarief dan als je rechtstreeks print media inkoopt. Bovendien lopen deze partners een stapje harder voor ons als vertrouwde relatie. Dat geeft zekerheid!

Complete coördinatie

Welke papierkwaliteit, oplage of vorm je ook kiest, wij regelen alles voor je. Van prijs opvragen en aanleveren van het juiste bestand tot controleren van de drukkwaliteit. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs-kwaliteitverhouding hebt en we het je zo makkelijk mogelijk maken. Child can do the laundry.

Webdesign

Jouw marketing partner in Twente

Naast drukwerk doen we nog veel meer. Print media is slechts één onderdeel van het geheel en daarom specialiseren wij ons crossmedia marketing. Hierbij combineren wij offline ook online marketing voor de meest gunstigste resultaat. Wil je meer weten over onze crossmediale aanpak? Of gewoon benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak.

Welke hulp wil jij?

  • Advies over papierkeuze en type druk
  • Standaard en maatwerkproducten
  • Bijzondere papierformaten/vormen
  • Levering uit voorraad op afroep
  • Last minute en 24-uurslevering
  • Drukwerkbemiddeling
  • Speciale afwerking

Wat zijn jouw voordelen?

  • Kostenbesparing + gratis verzending
  • Topkwaliteit printmedia/drukwerk
  • Duurzaam, FSC-gekeurd papier

Drukwerk goed laten regelen?

Of je nu ‘veel voor weinig’ zoekt of topkwaliteit voor een eerlijke prijs, wij staan voor je klaar. Onze hulp bij print media, jouw succes.

Let’s talk about getting things done

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Offerte aanvragenPlan een gesprek