Home Werkgebied Zoekmachine optimalisatie (SEO) Groningen
Let’s collab

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Groningen

Beter vindbaar, meer omzet? SEO is the way!
zoekmachine optimalisatie of SEO in Groningen

SEO specialist voor Groningen

Gevonden worden in Google zonder te betalen. Kan dat? Jazeker! Grote kans dat jij ons ook op deze manier hebt gevonden. Om organisch gevonden te worden zijn er meerdere factoren van belang. Zo gaan wij aan de slag met:

 • het optimaliseren van de content;
 • de optimale zoekwoorden dichtheid instellen;
 • opbouwen van een kwalitatieve linkstructuur;
 • meta informatie toevoegen.

Een goed begin is het halve werk. Vraag een SEO scan aan!

Voordat we beginnen bieden wij een gratis SEO scan aan. Dit omvat een vooronderzoek die laat zien hoe het zoekgedrag is van jouw potentiële klanten op het internet. Meer specifiek je klanten die zoeken op Google, de grootste zoekmachine van Nederland. SEO zorgt voor een hogere vindbaarheid in de gratis resultaten, zonder dat je hoeft te adverteren. Wil je toch lever direct resultaat en meteen bovenaan staan in Google? Dan adviseren wij om aan de gang te gaan met Google Ads.

Heeft zoekmachine optimalisatie (SEO) in Groningen wel zin?

Het antwoord is ja! Want óók in jouw directe omgeving zijn je klanten op zoek via Google naar producten of diensten. Het zou zonde als je met je website niet zichtbaar bent, terwijl potentiële klanten jou nodig hebben. Door actief SEO in te zetten in Groningen zul je zien dat je meer bezoekers aantrekt uit de regio. Je wordt beter gevonden en nieuwe klanten zullen eerder bij je gaan bestellen of je diensten gebruiken. Ons eerste tip krijg je alvast cadeau. Meld je aan voor Google Mijn Bedrijf voor een betere lokale zichtbaarheid. Meer tips krijgen op het gebied van online marketing en websites? Lees dan onze blogs of abonneer op onze nieuwsbrief.

Ons proces

SEO scan

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

SEO in Groningen uitbesteden

Besteed het uit aan SEO specialisten

Door je SEO uit te besteden aan de specialisten van Crossmedia House met meer dan 10 jaar ervaring zul je meetbaar positieve resultaten behalen. Wij zijn iedere dag bezig met ons vakgebied en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en daar profiteer jij van!

100% ondersteuning

 • Gratis SEO-scan
 • Samen strategie opzetten
 • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
 • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
 • Technische weboptimalisatie
 • Professionele SEO-tools

Alle gemak op een rijtje

 • Al het SEO-werk uitbesteed
 • 100% volgens Google richtlijnen
 • Vakwerk van gecertificeerd Google partner
 • Maandelijks rapport voor inzicht in bezoekersgedrag en verbeterkansen
 • Geen opstartkosten
 • Geen vast contract
 • En vooral: meer bekendheid, meer klanten en meer omzet natuurlijk!

Kosteloos en vrijblijvend

Als je graag wilt weten wat jouw kansen zijn in Google, vraag dan onze gratis SEO scan aan. Deze is vrijblijvend en kosteloos.

Vraag een SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan