Home Werkgebied Zoekmachine optimalisatie (SEO) Den Haag
Let’s collab

Zoekmachine optimalisatie (SEO) in Den Haag

Krijg meer klanten uit de regio door hoger in Google te staan.
zoekmachine optimalisatie of SEO in Den Haag

SEO in Den Haag

Weleens gehoord van ‘SEO’ ? Wellicht niet, maar ongetwijfeld dat ‘Google’ bekender in je oren klinkt. SEO, of zoekmachine optimalisatie, omschrijft het proces van het optimaliseren van webpagina’s zodat deze hoger komen te staan in ‘gratis’ organische resultaten van een zoekmachine. Omdat Google marktleider is in Nederland heeft het eigenlijk alleen maar zin om te focussen op een optimale vindbaarheid in Google.nl. Dat betekent dat als je meer nieuwe bezoekers wilt op je website, SEO heel belangrijk is.

Waarom hoger in Google zo belangrijk is

Wist je dat ca. 85% van alle organische kliks in Google afkomstig zijn van de top 5 organische resultaten? Dat betekent dat het ontzettend belangrijk is om hoger in Google te staan met je website of webshop. Als je niet goed vindbaar bent mis je potentiële klanten en daarmee dus ook omzet. Dat is zonde! Daarom adviseren wij om altijd serieus te investeren in de kwaliteit van je content. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Video’s op je pagina’s plaatsen
 • Goede content schrijven ( Content = King )
 • Gebruik aantrekkelijke koppen
 • Vul je meta titel en meta omschrijving in
 • Zorg voor een snelle paginalaadtijd

Wil je meer SEO tips ontvangen of zoek je een online marketing bureau die met je samen kan sparren én het werk voor je uit handen kan nemen? Neem dan contact op met de SEO specialisten van Crossmedia House.

Direct weten of SEO iets voor jou is? Vraag de gratis scan aan!

Liever eerst weten of het nut heeft om SEO in te zetten voor je website? Dat is begrijpelijk. Daarom kun je online bij ons een SEO scan aanvragen. Je komt direct te weten of er wel voldoende draagvlak is voor jouw producten en diensten en waar je mogelijke kansen liggen. Deze scan is volledig vrijblijvend.

Ons proces

SEO scan

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

effectieve zoekmachine marketing bij crossmedia house

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie in Den Haag maken wij jou bedrijf zichtbaar voor je directe klanten uit de regio. Dit doen we door actief aan de slag te gaan met de content op je website en deze af te stemmen aan de richtlijnen van Google. Wat we precies doen, kun je nalezen op onze SEO pakketten pagina.

Hoe helpen wij jou!

 • Gratis SEO-scan
 • Samen strategie opzetten
 • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
 • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
 • Technische weboptimalisatie
 • Professionele SEO-tools

Veel gemak & voordeel

 • Al het SEO-werk uitbesteed
 • 100% volgens Google richtlijnen
 • Vakwerk van gecertificeerd Google partner
 • Maandelijks rapport voor inzicht in bezoekersgedrag en verbeterkansen
 • Geen opstartkosten
 • Geen vast contract
 • En vooral: meer bekendheid, meer klanten en meer omzet natuurlijk!

Regioneel vindbaar worden in Den Haag

Is je bedrijf vooral in regio Den Haag actief? Bijvoorbeeld als restaurant of dienstverlener? Dan is SEO ontzettend waardevol. Wordt lokaal goed gevonden in Google, dan kunnen klanten je makkelijk vinden.

Start met SEO in Den Haag

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Hoger in Google? Start vandaag nog!

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan