Home Werkgebied Zoekmachine optimalisatie (SEO) Eindhoven
Let’s collab

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Eindhoven

Als het gaat om SEO of zoekmachine optimalisatie in Eindhoven, is Crossmedia House dé specialist waar je naar op zoek bent. Met onze volledige aanpak van technische optimalisatie, analyse van zoekmachines en relevante content, kunnen we jouw website vindbaar maken en zorgen voor een hogere positie in zoekresultaten. Of je nu werkzaamheden wilt uitbesteden, meer wilt weten over onze werkwijze, of direct met een specialist wilt spreken, wij staan altijd klaar om jou te helpen.
zoekmachine optimalisatie of SEO in Eindhoven

Gericht aan de slag

Onze SEO-specialisten werken gericht aan het optimaliseren van jouw website, waarbij we de techniek, content en autoriteit meenemen. We schrijven relevante content en werken aan het vergroten van de autoriteit van jouw website, waardoor deze beter gevonden wordt door zoekmachines en jouw online omzet kan toenemen. Door samen te werken met Crossmedia House kun je rekenen op ervaring en expertise in online marketing.

Voordelen van zoekmachine optimalisatie (SEO) in Eindhoven

Waarom zoeken naar klanten buiten je regio, als ze in je eigen regio óók aanwezig zijn? Doordat veel bedrijven niet voldoende tijd besteden aan hun website, lopen ze potentiële nieuwe klanten mis en dat is natuurlijk zonde. Een goede beginstap is ervoor zorgen dat je goed wordt gevonden in de zoekresultaten van Google. Met SEO in Eindhoven maken wij jouw bedrijfswebsite zichtbaar voor je directe klantenkring uit de regio.

Waarom is Google zo belangrijk?

We zitten tenslotte allemaal te ‘Googelen’ naar een product of dienst. Dat is ook niet zo gek, want Google heeft in Nederland een marktaandeel van ruim 93%. Dan zou het uitermate zonde zijn als jij er niet tussen staat, toch? Crossmedia House kan hier verandering in brengen met 3 functionele SEO pakketten zodat je de juiste bezoekers kunt bereiken. Belangrijke voorwaarden voor goede SEO resultaten zijn;

 • is de website goed beveiligd?
 • hoe is de pagina laadtijd?
 • is er waardevolle content geschreven?
 • word er een blog bijgehouden?
 • meten = weten: is google analytics geïnstalleerd?

Kies uit onze SEO pakketten

Goed gevonden worden is tegenwoordig voor iedere bedrijf belangrijk, ongeacht de grootte. We hebben allemaal grote nationale bekende bedrijven zien omvallen doordat ze niet op tijd hebben geïnvesteerd in hun online marketing. Laat dit je eigen bedrijf niet overkomen en investeer in een goede mobiele website en zorg dat je producten of diensten bekend worden onder je doelgroep. Hoe? Door te beginnen met het aanvragen van een gratis SEO scan.

Een totaalpakket aan diensten

Bij ons bureau kun je vrijblijvend contact opnemen om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Of het nu gaat om SEO, SEA, of andere online diensten, wij hebben de nodige ervaring om jou te helpen jouw online doelen te bereiken. Onze klant staat altijd centraal en we werken graag nauw met je samen om de beste resultaten te behalen. Bij Crossmedia House vinden we het belangrijk om jouw privacy te waarborgen, en we zorgen ervoor dat al onze werkzaamheden volledig volgens de richtlijnen worden uitgevoerd.

Ons proces

SEO scan

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

SEO in Eindhoven

Bereik meer met SEO in Eindhoven

Met een optimale lokale vindbaarheid zul je zien dat je meer naamsbekendheid gaat krijgen en méér bezoekers op je website. Dit zal resulteren in meer bestellingen of aanvragen. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare partner in SEO in Eindhoven? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe onze specialisten jou kunnen helpen om jouw website beter vindbaar te maken en jouw online succes te vergroten. Bij Crossmedia House staan we altijd voor je klaar om jou te helpen bij al jouw online uitdagingen. Bel ons, stuur een bericht, of kom langs bij ons bureau. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

What can we do for you?

 • Gratis SEO-scan
 • Samen strategie opzetten
 • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
 • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
 • Technische weboptimalisatie
 • Professionele SEO-tools

Het complete pakket

 • Al het SEO-werk uitbesteed
 • 100% volgens Google richtlijnen
 • Vakwerk van gecertificeerd Google partner
 • Maandelijks rapport voor inzicht in bezoekersgedrag en verbeterkansen
 • Geen opstartkosten
 • Geen vast contract
 • En vooral: meer bekendheid, meer klanten en meer omzet natuurlijk!

Wat krijg je van ons?

Met de SEO scan maken wij een vrijblijvende zoekwoorden scan zodat je kunt zien waarop en hoe vaak gezocht wordt in Google Nederland.

Vraag je SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Stefan Katalanc

Digital Marketeer - Director

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan