Home Werkgebied Reclamebureau Harderwijk
Let’s collab

Reclamebureau voor webdesign in Harderwijk

Yes. We make it happen!
reclamebureau voor seo en webdesign in harderwijk

Reclamebureau voor professioneel webdesign in Harderwijk

Zit je met je bedrijf in het prachtige Harderwijk? Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen, niet alleen met je dienstverlening of product. Ook je online marketing moet kloppen en de boodschap versterken van wie je bent en wat je doet.

Dankzij professioneel webdesign in Harderwijk door Crossmedia House weet je zeker dat dit goed gebeurt. Niet alleen op visueel vlak, maar juist ook technisch. Een website laten maken nemen we heel serieus. Wij bouwen websites die Google vriendelijk zijn.

Dat betekent dat we met zo min mogelijk HTML en CSS websites ontwikkelen die gebruiksvriendelijk werken op alle (mobiele) apparaten en altijd goed werken op alle actuele webbrowsers.

Waarvoor kunnen je ons inzetten?

Reclamebureau in Harderwijk met gedreven WordPress specialisten

Onze technische developers zijn volledig thuis in WordPress. Dat betekent dat wij alles kunnen ontwikkelen en dit met veel plezier doen. Iedere keer weer werken we aan unieke websites met een geheel eigen look & feel en eigen functionaliteiten die afgestemd zijn aan de wensen van de klant. Loop jij als ondernemer tegen beperkingen aan met je huidige website? Dan is het tijd om een kop koffie te doen met Crossmedia House. Maak direct een afspraak met ons team!

Geen zin in uurtje, factuurtje? Bel ons!

Kortom: op zoek naar een een nieuwe website of webshop? Wij zijn jouw online marketing partner die snel schakelt en persoonlijke service biedt zonder uurtje factuurtje mentaliteit. Voor een snelle kennismaking, bel dan 074-8512665 en plan direct een afspraak in.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Marketing en communicatie

SEO in Harderwijk

SEO staat voor Search Engine optimalization, wat vrij vertaald zoekmachine optimalisatie betekent in het Nederlands. Met SEO kunnen we ervoor zorgen dat jouw website dus beter gevonden wordt in bekende zoekmachines. En welke zoekmachine is de grootste? Juist. Google!

Door met SEO in Harderwijk bezig te gaan maken wij jouw website beter zichtbaar en vindbaar, zodat je meer bezoekers op je website krijgt. Pak je dat goed aan, dan zul je zien dat je meer aanvragen krijgt, meer bestellingen en meer contact verzoeken. Dat wil jij toch ook?

Maak kennis met het team.

Neem vrijblijvend contact op.

Daag ons uit!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Tijd voor een reclamebureau dat met je meedenkt?

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan