Home Werkgebied Reclamebureau Harderwijk SEO Harderwijk
Let’s collab

Google SEO in Harderwijk

Niets leukers dan gevonden worden in Google. Wij kunnen het voor je regelen in Harderwijk én daarbuiten!
reclamebureau voor seo en webdesign in harderwijk

Hoger in Google = meer traffic

Hoe zoek jij op het internet? Maak je gebruik van favorieten in je browser of ben je eerder geneigd om te gaan zoeken in je adresbalk? Wist je dat wanneer je gebruik maakt van Google Chrome, dat zoeken in je adresbalk hetzelfde is als zoeken in Google? Dat komt omdat Google een onderdeel is geworden van onze dagelijks leven. Inmiddels gebruiken miljoenen Nederlanders Google dagelijks voor het zoeken van een bedrijf, een dienst, een product een oplossing of een foto. Je kunt het zo gek niet bedenken en Google heeft er een antwoord voor.

10 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie

Met meer dan 10 jaar ervaring in SEO in Harderwijk hebben we ons ontwikkeld tot specialisten die de juiste vaardigheden in huis hebben om ook jouw website hoger in Google te krijgen. Dat kunnen we beloven omdat we gebruik maken van hoogwaardige SEO software en een uitgebreid linkbuilding netwerk van hoogwaardige pagina’s.

Ons proces

It all begins with … you

Voor de juiste start vinden wij een briefingsgesprek belangrijk. Hierin leren we graag jou en je wensen kennen. Net als je doelgroep en je doel. Heb je een styleguide waarin je huisstijl staat? Dan ontvangen we dit ook graag meteen. Dat is onze basis om het webdesign te laten maken in lijn met je identiteit.

Sharing online design

Dankzij het briefingsgesprek hebben we de handvatten voor het ontwerp van jouw homepage. Hierin zie je dan ook de afgesproken uitgangspunten terug. Dit design krijg je via Adobe XD. Op die manier schakelen we snel en nemen we het ontwerp bijvoorbeeld makkelijk op afstand met je door. Let’s go digital!

Next generation pages

Na akkoord op de homepage geef je het startsein om ook de andere pagina’s van je website te laten ontwerpen. Van contactpagina tot producten- of dienstenoverzicht. En van invulformulier tot ‘over ons’. Zodra we het ontwerp realiseren, krijg je opnieuw een link om het meteen online onder de loep te nemen.

Ready for more?

Als je toe bent aan de volgende professionaliseringsstap denken we ook graag met je mee hoe jij je business laat groeien. Kies hiervoor bijvoorbeeld uit internet adverteren, SEO uitbesteden, social media uitbesteden of andere hulp. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor slimme marketing met succes.

Reclamebureau

Kom boven je concurrenten in Google!

Het zal je vast irriteren dat je telkens je concurrent boven je ziet staan in de organische resultaten van Google. Tijd om daar verandering in te brengen! Maak gebruik van de SEO expertise bij Crossmedia House en lees onze klant cases en zie de resultaten die wij hebben behaald voor andere klanten.

SEO vs. SEA

SEO, SEA… Que? deze termen zie je vaak terugkomen maar wat is het verschil? SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en SEA staat voor zoekmachine adverteren. Wil je direct zichtbaar zijn? Lees dan meer over Google Ads of check onze blog waarin we vertellen hoe je Google Ads campagnes het beste beheert.

Ready for new business?

Ben jij klaar voor groei? Wil je meer opdrachten, bestellingen of offerte aanvragen? Dan is investeren in SEO voor de lange termijn altijd een goede investering. Maak gauw een afspraak en we leggen je graag uit hoe we dat voor je gaan realiseren.

Let's work together

crazyegg
google partner
Google Analytics
channable

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan