Home Werkgebied Reclamebureau Kampen
Let’s collab

Reclamebureau voor Kampen

Ga voor resultaat, kwaliteit en hoge klanttevredenheid.
Webdesign bij reclamebureau in Kampen

Reclamebureau in Kampen waarbij alleen resultaat telt

Met ons als jou partner weet je één ding zeker. En dat is dat bij ons alleen het resultaat telt. We leggen doelstellingen vast en streven om die doelstellingen te helen. Dit kan van alles zijn. Een top 10 positie met een zoekterm in de organische resultaten van Google, reductie in drukwerk kosten, een lagere CPC in je Google Ads campagne of gewoon 40% meer traffic naar je website.

Welke expertise kies jij?

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

online marketing bij crossmedia house

Nét dat stapje extra zetten

Bij ieder project vragen we onze klanten om een klantervaring te schrijven op Google. Waarom? Zodat we transparant zijn wat andere over ons zetten. Duidelijk mag zijn dat we altijd ons stinkende best doen en streven naar een uitstekende klantervaring.

Let's go for the win!

Ga samen met ons de uitdaging aan.

Maak een afspraak

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Begin jouw succes bij Crossmedia House

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan