Home Werkgebied Reclamebureau Enschede Online marketing Enschede
Let’s collab

Online marketing in Enschede

Ons toegewijde team van vormgevers, ontwikkelaars, en SEO en SEA specialisten staat klaar om bedrijven te helpen hun online zichtbaarheid naar een nieuw hoog niveau te brengen.
reclamebureau voor seo en webdesign in enschede

Ervaren team met meerdere disciplines

Ons toegewijde team van vormgevers, ontwikkelaars, en SEO en SEA specialisten staat klaar om bedrijven te helpen hun online zichtbaarheid naar een nieuw hoog niveau te brengen. Als ervaren marketingbureau begrijpen we hoe belangrijk het is voor bedrijven om online gevonden te worden, en daarom bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien in de digitale wereld.

Het belang van goede online marketing

In de moderne zakelijke wereld is online aanwezigheid van onschatbare waarde. Potentiële klanten zoeken vaak online naar producten en diensten, en het is cruciaal om op te vallen tussen de concurrentie. Onze online marketing diensten zijn ontworpen om jouw bedrijf te helpen opvallen in de zoekresultaten en een sterke online aanwezigheid op te bouwen.

Ons team van specialisten

Ons team van vormgevers, ontwikkelaars, en SEO en SEA specialisten staat klaar om jouw bedrijf te helpen groeien. Onze vormgevers zorgen voor een aantrekkelijke en professionele uitstraling van jouw online aanwezigheid. Onze ontwikkelaars bouwen websites en webshops die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel. Onze SEO en SEA specialisten optimaliseren jouw website voor zoekmachines en creëren effectieve online advertentiecampagnes om jouw doelgroep te bereiken.

Ons proces

SEO scan

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes 

stefan beheert Google Ads - Online marketing in Enschede

Maatwerkoplossingen voor jouw Bedrijf

Bij Crossmedia House geloven we niet in one-size-fits-all benaderingen. Elk bedrijf is uniek, en daarom werken we nauw samen met onze klanten om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften en doelen. Of je nu een startende onderneming bent of een gevestigde naam in de regio, ons team zal zich inzetten om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Welke hulp wil jij?

 • Gratis SEO-scan
 • Samen strategie opzetten
 • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
 • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
 • Technische weboptimalisatie
 • Professionele SEO-tools

Jouw gemak & voordeel

 • Al het SEO-werk uitbesteed
 • 100% volgens Google richtlijnen
 • Vakwerk van gecertificeerd Google partner
 • Maandelijks rapport voor inzicht in bezoekersgedrag en verbeterkansen
 • Geen opstartkosten
 • Geen vast contract
 • En vooral: meer bekendheid, meer klanten en meer omzet natuurlijk!

Start met online marketing in Enschede

Wil je jouw bedrijf naar een nieuw niveau van online succes brengen? Neem vandaag nog contact op met Crossmedia House voor een vrijblijvend gesprek. Samen zullen we jouw doelen bespreken en een strategie ontwikkelen om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Ons team staat klaar om jouw bedrijf te helpen groeien en bloeien in de digitale wereld. Ontdek de kracht van online marketing bij Crossmedia House!

Vraag gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Op zoek naar een échte SEO specialist? Neem vandaag nog contact op!

Stefan Katalanc

Digital Marketeer - Director

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan