Home Werkgebied Reclamebureau Hengelo Online marketing Hengelo
Let’s collab

Online marketing in Hengelo? Zo slaag je wél

Zoek niet verder! Met honderden tevreden klanten in Hengelo is Crossmedia House jouw partner in online succes. Dat beloven én bewijzen we je hier.
Team crossmedia house digital agency

Sterk in meetbaar succes

Als online marketing bureau in Hengelo ondersteunen we al honderden bedrijven met bereiken van online succes. Waar wij ons in onderscheiden van andere marketingbedrijven? Dat we altijd sturen op meetbaar resultaat. Dus we weten wat we doen (kennis) en doen wat we zeggen (praktijk), want praatjes vullen geen gaatjes. Jij haalt met ons dan ook de juiste conversies en hierdoor de gewenste groei in je online succes. Dat bewijs ontdek je in verschillende praktijkvoorbeelden, zie onze succesverhalen.

Waarom investeren in goede SEO

Als basis van online succes geloven wij in de kracht van zoekmachine optimalisatie (SEO). Goed vindbaar zijn én blijven voor je doelgroep – via organisch verkeer – levert je op de langere termijn veel voordeel op. Allereerst: je investering in online adverteren kan omlaag. En daarnaast: uit je bezoekersdata blijkt dan dat organisch verkeer ook meer conversies en hogere conversiewaardes opleveren.

Alsnog graag adverteren met jouw bedrijf via tekst of Google Shopping? Dat kan natuurlijk ook. Check hiervoor de ins en outs op onze pagina over Google Ads.

Besteed je online marketing in Hengelo dus uit

Goed personeel vinden dat alle fijne kneepjes van het SEO-vak bezit? Dat is voor de gemiddelde ondernemer niet eenvoudig. Gelukkig kan het ook anders: ga voor meer groeikans dankzij een slimme samenwerking tussen onze online marketeers en een vaste contactpersoon binnen jouw organisatie. Wij schakelen snel en zijn flexibel inzetbaar. Ontdek hiervoor meer over de tevreden klanten die je al voorgingen de bij ons.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

Zoekmachine optimalisatie strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina's & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Training online internet marketing in Hengelo

Je SEO uitbesteden bij een online marketing expert

Leg je zoekmachine marketing in de handen van onze SEO experts. Dan ben je verzekerd van de beste kennis. Dat vertaalt zich naar meer online bezoekers en gegarandeerd betere zichtbaarheid in Google.

Voor iedereen

Lokale SEO optimaliseren is voor élk bedrijf mogelijk dat vooral regionaal actief is. Dus ook voor jou. Samen lopen we de stappen door die meehelpen om beter zichtbaar te zijn én je ontvangt tips waar je wat aan hebt in de toekomst.

Wil je ook landelijk gevonden worden? Lees dan meer over zoekmachine optimalisatie.

Wat levert het je op?

  • Betere reputatie online
  • Meer naamsbekendheid in je regio
  • Altijd bovenaan bij lokale zoekopdrachten
  • Prettiger gevoel bij (aanstaande) klanten = meer loyaliteit naar jou
  • Meer conversies (kliks/bestellingen/offerteaanvragen enz.)

10+ jaar ervaring in internet marketing in Hengelo en de rest van NL

Profiteer van ruim 10 jaar ervaring met de online marketingspecialisten van Crossmedia House. Dankzij ons veelzijdige team van ontwikkelaars, vormgevers en marketeers beschik jij over alle expertise onder één dak.

Leg je project bij ons neer!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Offerte aanvragenPlan een gesprek