Home Werkgebied Reclamebureau Hengelo SEO Hengelo
Let’s collab

SEO in Hengelo

Besteedt SEO uit aan Crossmedia House, hét bureau met Google-certificaat en 15 jaar ervaring. Een betere vindbaarheid zorgt voor meer omzet. Simpel toch?
reclamebureau voor seo en webdesign in hengelo

Hét SEO bureau uit Hengelo

Heb je een website of webshop maar wordt je niet goed gevonden in Google? Daar kunnen wij als SEO bureau uit Hengelo verandering in brengen. Crossmedia House heeft alle kennis en middelen in huis om uw website naar de top te brengen in Google. Ben je ondernemend in de regio Twente? Dan kan SEO jou meer klanten opleveren.

Goed vindbaar

Door goed vindbaar te zijn in Google, zorgt dit voor een grotere naamsbekendheid en meer omzet, wat enorm belangrijk is om potentiële klanten te bereiken. Als je concurrent beter wordt gevonden in Google loopt u het risico een klant mis te lopen en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Wij bieden SEO aan met succesgarantie.Wij zijn dé expert met Google-certificaat en 15 jaar ervaring.

 

Ons proces

SEO scan

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

SEO hengelo

Hoe kan SEO mij beter vindbaar maken in Hengelo?

Met behulp van een gratis SEO scan brengen wij allereerst in kaart hoe het zoekgedrag is van jouw doelgroep. Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw website of webshop beter vindbaar te maken in Google. Iedere maand krijg je een rapportage en adviezen om resultaten te sturen en meer resultaat te behalen.

Ben je ontevreden over de vindbaarheid van je website? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om eens te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Of kom langs bij op ons kantoor, de koffie staat namelijk altijd klaar!

Welke hulp wil jij?

 • Gratis SEO-scan
 • Samen strategie opzetten
 • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
 • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
 • Technische weboptimalisatie
 • Professionele SEO-tools

Jouw gemak & voordeel

 • Al het SEO-werk uitbesteed
 • 100% volgens Google richtlijnen
 • Vakwerk van gecertificeerd Google partner
 • Maandelijks rapport voor inzicht in bezoekersgedrag en verbeterkansen
 • Geen opstartkosten
 • Geen vast contract
 • En vooral: meer bekendheid, meer klanten en meer omzet natuurlijk!

Ga dus je SEO uitbesteden.

Nu weet je dus waarom SEO uitbesteden ook voor jou loont. Als jij ook hierin stappen wilt maken, is je eerste stap: hieronder de gratis SEO-scan aanvragen. We spreken je snel!

Vraag gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Op zoek naar een échte SEO specialist? Neem vandaag nog contact op!

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Offerte aanvragenPlan een gesprek