Direct zichtbaar met zoekmachine adverteren (SEA)

Je wilt direct zichtbaar zijn in de zoekresultaten van Google. Je wilt meer en betere conversies op je website. Ofwel; je wilt de vooraf gestelde doelen sneller halen. Bijvoorbeeld: binnen 3 maanden verdubbeling van het aantal bezoeken aan mijn ‘dienstenpagina’. Aan de andere kant wil je ook de kosten in de hand houden. Herken je dit? Dan biedt zoekmachine adverteren de oplossing. Op basis van jarenlange ervaring helpen wij je graag bij het opzetten van een succesvolle campagne.

Waarom Zoekmachine Adverteren via Google

Google Ads (het advertentieplatform van Google), biedt de mogelijkheid om heel gericht je doelgroep te bereiken. Dit vergroot de kans dat jij je product of dienst vaker verkoopt. Bovendien bepaal je vooraf zelf in SEA welk budget je hiervoor wilt vrijmaken. Zo weet je precies waaraan je begint. Voordat Crossmedia House de Google Ads campagne voor jou (of met jou) inricht, is het belangrijk te komen tot een duidelijke visie ten aanzien van je doelen. Dat maakt de campagne relevant, kwalitatief en resultaatgericht.

Instappen met een tegoed van 75

Als gecertificeerd Google Partner mogen we je bij het starten van je eerste campagne een advertentietegoed van € 50 aanbieden. Door de expertise die we opgedaan hebben in zoekmachine optimalisatie (SEO) en SEA (ook: Google Ads) lukt het ons steeds weer om campagnes te optimaliseren voor het beste resultaat. Zo bereik ook jij meer bezoekers die interessant zijn voor jouw website, tegen latere kosten. Uiteraard met als doel om meer conversie uit je website en/of webshop te halen.