Met mobiel webdesign in Zwolle klaar zijn voor de toekomst

Mobiel internet heeft een enorme toevlucht genomen. Wist je dat in 2014 mobiel internet verkeer wereldwijd meer was dan internet verkeer vanaf traditionele computers? Dan begrijp je natuurlijk wel hoe belangrijk het is dat je nieuwe website goed en gebruiksvriendelijk werkt op diverse mobiele apparaten, zoals een mobiel en tablet.

Bij Crossmedia House weten we niet anders. We werken standaard vanuit deze principe en bouwen onze websites daarom volledig op basis van responsive webdesign in Zwolle. Zo bouwen we mee naar de toekomst van jouw organisatie met webdesign dat aanspreekt.

 

Nu je website klaar is wil je natuurlijk bezoekers. Hoe doe je dat?

Een nieuwe website laat je niet zomaar ontwikkelen, je hebt een doel namelijk online klanten bereiken die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Om dat te bereiken is het erg belangrijk dat je goed gevonden wordt. We doen dat door te optimaliseren of te adverteren. Wil je hoger in Google komen? Dan zijn onze SEO en SEA interessante diensten om naar te kijken.

Wil je actief online adverteren met je webshop en met je producten ook adverteren op Beslist.nl, Bol.com of Marktplaats? Klik dan hier. Wil je online producten verkopen, dan is een webshop een interessante keus. We vertellen je graag hoe we dit ontwikkelen voor onze klanten in deze video.