Home Werkgebied Reclamebureau Hengelo Drukwerk Hengelo
Let’s collab

Drukwerk in Hengelo

Kwaliteit, prijs of allebei? Doe je voordeel met persoonlijk advies op maat zonder extra kosten! Crossmedia House regelt al het drukwerk voor je. Van ontwerpen tot printen en bezorgen.
reclamebureau voor seo en webdesign in hengelo

Het voordeligste drukwerk in Hengelo

Ben je ondernemer uit de regio en heb je hulp nodig bij het regelen van drukwerk? Dan kun je ons bellen! Wij adviseren in de juiste kwaliteit papier en geven advies voor het beste resultaat.

Met ons persoonlijk advies regelen we goed en scherp geprijsd drukwerk. Zelfs de verzending is bij ons altijd gratis. Wij hebben geen eigen drukkerij maar werken als bemiddelaar.

Wij leveren alle soorten drukwerk, van bedrukte promotiemateriaal, huisstijl drukwerk, spandoeken en vlaggen tot aan borden- en zelfs textieldrukwerk. Dankzij een goede samenwerking met diverse leveranciers kunnen we nagenoeg alles leveren.

Onze voordelen

 • één aanspreekpersoon die jou adviseert en ontzorgt;
 • groot partner netwerk voor scherpe prijzen;
 • spoed levering binnen 24 uur mogelijk;

Wist je dat we gratis verzending aanbieden op ons drukwerk? Een stukje service voor onze klanten.

 

Ons proces

Wat heb jij nodig?

De belangrijkste stap bij print media: jouw doel, doelgroep en boodschap inventariseren. Op basis daarvan kiezen we samen welke druk- of printkwaliteit hierbij past. Vraagt de uitstraling van je bedrijf om visitekaartjes met mat- of glansaccenten? Werkt een catalogus met ringband voor je klanten beter? Wij adviseren je.

Prijs & kwaliteitscheck

In de drukwerkwereld zitten veel prijsvechters. Dat kan handig zijn als kwaliteit even niet het belangrijkste voor jou is. Ga je liever voor een doorlopend constante kwaliteit in kleur en papier? Dan betaal je iets meer en krijg je keiharde garanties. En niet goed, geld terug. Wij denken graag met je mee.

Vertrouwde partners

Zowel bij de ‘snelle drukwerkjongens’ als bij vertrouwde drukkers in de regio hebben we uitstekende contacten. Hierdoor krijg jij altijd een scherper tarief dan als je rechtstreeks print media inkoopt. Bovendien lopen deze partners een stapje harder voor ons als vertrouwde relatie. Dat geeft zekerheid!

Complete coördinatie

Welke papierkwaliteit, oplage of vorm je ook kiest, wij regelen alles voor je. Van prijs opvragen en aanleveren van het juiste bestand tot controleren van de drukkwaliteit. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs-kwaliteitverhouding hebt en we het je zo makkelijk mogelijk maken. Child can do the laundry :-)

roy maakt koffie op kantoor

Wij zijn all-round inzetbaar voor media en print advies in heel Twente

Lijkt je dat nou ook fijn, zo'n drukwerk partner die je volledig ontzorgt wetende dat je altijd een scherpe prijs betaald voor je drukwerk? Schuif dan eens aan, maak een afspraak. We hebben op kantoor diverse voorbeelden en samples zodat je kunt voelen en zien. Online kan dat namelijk niet en we merken dat veel ondernemers dit een nadeel vinden. Dus, kopje koffie drinken en kennismaken? Leuk, laat via onderstaande knop je telefoon nummer achter dan nemen wij contact met je op.

Welke hulp wil jij?

 • Advies over papierkeuze en type druk
 • Standaard en maatwerkproducten
 • Bijzondere papierformaten/vormen
 • Levering uit voorraad op afroep
 • Last minute en 24-uurslevering
 • Drukwerkbemiddeling
 • Speciale afwerking

Wat zijn jouw voordelen?

 • Kostenbesparing + gratis verzending
 • Topkwaliteit printmedia/drukwerk
 • Duurzaam, FSC-gekeurd papier

Drukwerk in Hengelo laten regelen?

Of je nu ‘veel voor weinig’ zoekt of topkwaliteit voor een eerlijke prijs, wij staan voor je klaar. Onze hulp bij print media, jouw succes.

Let’s talk about getting things done

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Offerte aanvragenPlan een gesprek