Home Verbeek Fluid Solutions
Let’s collab
nieuw website Verbeek oldenzaal

De ongeëvenaarde meesters in service met Fluid Support

Verbeek Fluid Solutions

Verbeek Fluid Solutions is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor diverse industrieën. Dit dankzij hun Fluid Support, een uniek serviceconcept voor vloeistofbeheer. Voor de nieuwe website van Verbeek Fluid Solutions heeft de Fluid Support een prominente plek op de website gekregen, gecombineerd met het productaanbod in KING software.

Over de opdrachtgever: Verbeek Fluid Solutions

Al sinds 1996 ligt de kracht en kennis van Verbeek Fluid Solutions in smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen en reinigingsmiddelen. Door de jaren heen hebben zij bewezen sterk te zijn in de industrie, metaalbewerking, automotive, landbouw, vliegtuigen en industriële schoonmaak.

Hun grootste succes is de unieke Verbeek Fluid Support. Deze toegevoegde waarde uit zich in hoge service, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Deze kernwaarden zitten al sinds de oprichting in het DNA van Verbeek Fluid Solutions en zijn, samen met de Twentse nuchterheid en hun klanten, de pijlers van hun succes.

webdesign Verbeek fluid solutions

UItdaging: unieke visie op gebied van Fluid Support

Het Verbeek Fluid Support is het paradepaardje van Verbeek Fluid Solutions. Hiermee heeft het bedrijf uit Oldenzaal een primeur. Het laat smeermiddelen en koelvloeistoffen niet langer zien als bedrijfshulpstof, maar juist een manier om de productiekosten tot wel 20% te verminderen. Door de efficiënte inzet van smeermiddelen en koelvloeistoffen, kunnen de totale kosten worden gereduceerd tot tussen de 10% en 30%. Voor ons was het dus meteen duidelijk dat Verbeek Fluid Solutions een prominente rol moest gaan spelen op de nieuwe website.

mobiel design verbeek oldenzaal

Aanpak: doordacht webdesign én een integratie met KING software

De eerste stap was natuurlijk het vertalen van hun wensen naar een goed en functioneel design. Een ontwerp waarbij de bezoeker al snel de mogelijkheid krijgt om contact op te nemen én gebruik te maken van de Verbeek Fluid Support. En daar stopte het niet.

Het was ook de wens om het uitgebreide productaanbod van smeeroliën en vloeistoffen in de website te integreren. Het productaanbod wordt echter extern opgeslagen in KING software. Daarom hebben wij een slimme koppeling ontwikkeld die het actuele aanbod ophaalt via een XML verbinding die automatisch geüpdatet wordt.

Het productaanbod bevat tevens handige categorieknoppen en filters, zodat de bezoeker snel en eenvoudig het juiste product kan vinden. Tot slot hebben we een kennisbank ontwikkeld met een handige zoekfunctie voor klanten die informatie nodig hebben of vragen hebben over de juiste toepassing van een product.

professioneel vloeistof ondersteuning bij Verbeek Oldenzaal

Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan