Kennis delen met een internet marketing training voor jou

Crossmedia House werkt proactief en geeft transparante adviezen op basis van kennis en ervaring. Altijd blijven leren is wat we het liefst doen, maar we delen ook graag onze kennis met jou. Dit doen we tijdens een gesprek, persoonlijke coaching of een training op maat. Een training op maat is anders dan een klassikale training.

Wij trainen marketeers 1 op 1 en specifiek voor één bedrijf waarin we jouw project gebruiken als casus voor de training. Dit maakt het meteen tastbaar en gericht.

Aanbod online marketing training

Al ontdekt welke trainingen we aanbieden in ons pakket? Staat jouw marketing- of communicatietraining er niet tussen, leg je vraag dan aan ons voor. We schrijven een training op maat of verwijzen je door naar een uitstekende trainer in ons netwerk.

Training op maat

Staat er geen specifieke training voor jou tussen? Geen nood, want onze slimme marketeers kunnen ook een online marketing training op maat ontwikkelen. Bijvoorbeeld het beter benutten van een bestaand nieuwsbrief systeem of het beter begrijpen van een (nieuw) CMS systeem. Stuur gerust je verzoek per mail of neem telefonisch contact met ons op via 074 - 851 26 65.