Magento webshop laten bouwen

De groei van het internet en de monopolie positie van Google als zoekmachine in Nederland maken het mogelijk dat je met een relatief lage investering een eigen webwinkel kunt beginnen en deze rendabel kunt maken. Ben je van plan een nieuwe webwinkel te starten, weet dat er dan de keuze is uit vele soorten CMS systemen. De meest verstandige keuze blijft in onze ogen een Magento webshop of een WooCommerce webshop. Magento draait al tientallen jaren mee in de wereld van e-commerce en wordt gebruikt door zeer grote bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Magento webshops bieden een uitgebreid ondersteuning voor diverse voorraad koppelingen, betaalsystemen, voorraad systemen, CRM pakketten en nog veel meer. Het Magento platform leent zich daarnaast zeer goed voor een optimale vindbaarheid in Google, dankzij de uitgebreide implementatie voor meta informatie en html mogelijkheden.

Magento webshop laten bouwen op maat

Het grootste voordeel bij Crossmedia House is dat je bij ons een Magento webshop kunt laten bouwen met een volledig uniek ontworpen webdesign, geheel afgestemd aan jouw wensen. Je krijgt dus bij ons geen standaard Magento webshop, maar één die unieke functies en koppelingen bevat afgestemd aan jouw branche en wensen en de specifieke voorraad-, betaal- en kassasystemen. Wij zorgen voor de complete inrichting en implementatie en zullen alle functies uitgebreid testen alvorens wij de webshop online zetten. Technische optimalisaties die wij uitvoeren zijn mobiele gebruiksvriendelijkheid en pagespeed optimalisatie. Beide zaken worden vaak vergeten, maar zijn cruciaal voor een optimale gebruikerservaring voor de webbezoeker. Tot slot maken wij webshops altijd responsive en gebruiken wij een speciale supersnelle Magento hosting platform.

Magento CMS systeem

  • Webdesign op maat
  • Maatwerk uitbreidingen
  • Social media
  • Diverse betaalopties
  • W3C validatie
  • Zoekmachine vriendelijk (SEO)
  • Responsive webdesign
  • E-mail en telefonisch support
  • Speciale Magento hosting

Meer informatie over Magento en wil je weten of het wat voor jou is?

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek of referenties van Magento webshops? Wij helpen je graag verder, onze medewerkers staan klaar via mail, telefoon en chat om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ook een terugbel verzoek achterlaten zodat wij contact met jou kunnen opnemen.