Nuchtere partner in marketing

Bij Crossmedia House geen bla, bla. We zijn nuchtere marketeers die resultaatgericht te werk gaan. Je bent bij ons aan het goede adres met al je wensen op het gebied van marketing en communicatie. We denken mee en communiceren ‘to the point’, maar ook een goede grap moet kunnen op z’n tijd. Dat is hoe wij graag werken.

Stefan Katalanc en Akad Demirdag:

 “Wij geloven dat effectieve communicatie geen eenrichtingsverkeer is maar een dialoog waarbij het doel centraal staat. Het volgen van een crossmediale aanpak en het omarmen van de juiste technologie, leiden tot het gewenste resultaat.”

Wat ons drijft

Het is ons ultieme doel om de naamsbekendheid en de omzet van onze klanten te laten groeien. Dit doen wij door als experts in crossmedia, bedrijven te helpen bij het proces van creatie, realisatie, sturing en optimalisatie van marketingcommunicatie. Onze integrale aanpak zorgt voor optimale inleving in de business van de klant. Op basis van kennis en ervaring sturen wij op het realiseren van meetbare resultaten.

Doelen halen op basis van drie sterke pijlers

Wij behalen de doelen van onze klanten door inzet van:

  • Offline diensten
  • Online diensten
  • Kennisdeling

Efficiënte netwerkorganisatie

Crossmedia House bestaat uit een vast team van marketingprofessionals en vele aanverwante communicatieprofessionals in het veld. Samen vormen we een efficiënte netwerkorganisatie die antwoord biedt op elke vraag. Zo komen we tot de beste resultaten tegen de laagste kosten. Want als klant betaal je alleen de inzet van professionals die nodig zijn voor het behalen van jouw doelen.

 

Cases uitgelicht

 
Stefan Katalanc

Stefan

Eigenaar en online marketeer

Akad Demirdag

Akad

Eigenaar en online marketeer

Niek Heerink

Niek

Webdeveloper

Roy Monteiro

Roy

Grafisch vormgever

Charlie

Floris

Grafisch vormgever

Tom Morskieft

Tom

Junior webdeveloper

Charlie

Charlie

Office manager

Klantrecensies

  • Snelle service en er wordt meegedacht om het resultaat te optimaliseren. Zeer tevreden!
  • Toffe club creatievelingen waar uitstekend mee valt samen te werken. Ze denken altijd goed mee en leveren kwaliteit
  • Crossmedia is een super fijne organisatie om mee samen te werken. Ze zijn heel erg van het meedenken. Verder zijn ze klantvriendelijk, klantgericht en behulpzaam.
  • Kleine of grote opdrachten, bij Crossmedia House word je geholpen zoals je hoopt. Je betaalt geen cent teveel en je krijgt wat je nodig hebt, ook al is dat in eerste instantie misschien niet wat je zelf in gedachten had. En dat is een compliment voor Crossmedia House!