Nuchtere partner in marketing

Bij Crossmedia House geen bla, bla. We zijn nuchtere marketeers die resultaatgericht te werk gaan. Je bent bij ons aan het goede adres met al je wensen op het gebied van marketing en communicatie. We denken mee en communiceren ‘to the point’, maar ook een goede grap moet kunnen op z’n tijd. Dat is hoe wij graag werken.

Stefan Katalanc en Akad Demirdag:

 “Wij geloven dat effectieve communicatie geen eenrichtingsverkeer is maar een dialoog waarbij het doel centraal staat. Het volgen van een crossmediale aanpak en het omarmen van de juiste technologie, leiden tot het gewenste resultaat.”

Wat ons drijft

Het is ons ultieme doel om de naamsbekendheid en de omzet van onze klanten te laten groeien. Dit doen wij door als experts in crossmedia, bedrijven te helpen bij het proces van creatie, realisatie, sturing en optimalisatie van marketingcommunicatie. Onze integrale aanpak zorgt voor optimale inleving in de business van de klant. Op basis van kennis en ervaring sturen wij op het realiseren van meetbare resultaten.

Doelen halen op basis van drie sterke pijlers

Wij behalen de doelen van onze klanten door inzet van:

  • Offline diensten
  • Online diensten
  • Kennisdeling

Efficiënte netwerkorganisatie

Crossmedia House bestaat uit een vast team van marketingprofessionals en vele aanverwante communicatieprofessionals in het veld. Samen vormen we een efficiënte netwerkorganisatie die antwoord biedt op elke vraag. Zo komen we tot de beste resultaten tegen de laagste kosten. Want als klant betaal je alleen de inzet van professionals die nodig zijn voor het behalen van jouw doelen.

 
Stefan Katalanc

Stefan

Eigenaar

Akad Demirdag

Akad

Eigenaar

Tom Morskieft

Tom

Developer in opleiding

Niek Heerink

Niek

Developer

Klantrecensies

  • Wij kunnen veel in de ICT, maar websites bouwen en SEO/SEA, dat doen wij dan weer niet. Hierin hebben wij in Crossmedia House een perfecte partner gevonden en samen kunnen we de klanten goed helpen. We snappen elkaars wereld en weten waar de expertise van de ander ligt. Het samenwerken met Crossmedia House is dus top!
  • Ben je op zoek naar een resultaatgerichte crossmediale oplossing dan ben je bij Crossmedia House aan het juiste adres. Ze staan niet stil. Komt Amazon naar Nederland dan zorgen ze bij Crossmedia House dat jij ook gekoppeld kunt worden met je webshop. Ze blijven dus innovatief en kijken ook naar de toekomst. Dat trekt me nu juist zo aan in dit bedrijf. Een absolute aanrader.
  • Via de BNI ken ik Akad als een zeer ervaren en vriendelijke man die verstand van zaken heeft. Heb daarom ook onze nieuwe website aan hem toevertrouwt en hij heeft er iets moois van gemaakt, echt weer iets van deze tijd:) De samenwerking was perfect, korte lijnen en een geweldig eindresultaat. Nogmaals bedankt Crossmedia House.
  • Zeer professioneel bedrijf! Prettige en snelle communicatie. Erg goed en snel geholpen. Veel goede ideeën en tips voor verbeteringen van online marketing en website. Mooie creatieve ideeën en professionele uitvoering. Zeer tevreden!
  • In 2016 vonden wij met onze webshop GIANNI FASHION in luxe bad- en nachtmode 'onderdak' bij Crossmedia House, in de persoon van Akad Demirdag. De uitstekende en zeer prettige samenwerking heeft recent geleid tot een prachtige nieuwe website, fris en smaakvol ontworpen door Akad en up-to-date werkend op de media van deze tijd. Crossmedia House is professioneel, persoonlijk gericht, meedenkend, snel te bereiken en snel antwoord op vragen of problemen, en de website wordt uitstekend beheerd en onderhouden. Kortom wij bevelen Crossmedia House van harte aan met 5 sterren! Gianni Fashion