Aandacht voor je klanten dankzij e-mail marketing

Het werven van nieuwe klanten kost vaak veel moeite en tijd. Risico is dat dit ten koste gaat van je bestaande relaties. Jammer, want zij deden al goede ervaring op met jouw organisatie en doen graag opnieuw zaken met jou. Geef ze daarom de aandacht die ze verdienen. Blijf bij hen onder de aandacht en zorg dat ze aan je denken op het goede moment.

E-mail marketing tool

Een nieuwsbrief versturen, met linkjes naar je website/webshop, levert direct conversie op. Denk daarbij aan reacties, aanvragen, bestellingen etc. Met een nieuwsbrief op maat, kost het nauwelijks tijd om aandacht te besteden aan nieuwe en bestaande relaties. Crossmedia House biedt je een handige e-mail tool, passend bij jouw organisatie. Afhankelijk van de interesses van je doelgroepen, vul je het fraai opgemaakte e-mail sjabloon in met één of enkele berichten.

Tegen een vast, laag, jaartarief verstuur je de nieuwsbrief zo vaak als je wilt. Start vandaag nog met jouw e-mail marketing campagne!

E-mail marketing campagne en automation

Onze e-mail tool bevat slimme functies zodat je méér kunt halen uit je marketingcampagne. Zo is het ook mogelijk e-mail automation in gang te zetten. Dit zijn automatisch verzonden e-mails die verzonden worden nadat aan een voorwaarde is voldaan. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van een digitaal verjaardagskaartje op de verjaardag van je klant of het laten versturen van een bevestigingsmail nadat iemand heeft geklikt op een inschrijfknop voor een beurs of event.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek het zelf en vraag onze e-mail tool aan.

Nieuwsbrief op maat

Uiteraard voorziet Crossmedia House jouw nieuwsbrief volledig in de eigen huisstijl van jouw bedrijf. Na de designfase, wordt de template volledig op maat gebouwd en gebruikersvriendelijk gemaakt. Liever actiegericht of passend bij een jubileum of feestdag? Geef het aan, en wij maken een passend ontwerp. Vanuit ons e-mail marketing sjabloon verstuur je vervolgens nieuwsbrieven aan je (potentiële) klanten (zonder limiet).

Een succesvolle e-mail marketing campagne opzetten? Neem contact op!