Aandacht voor je klanten

Het werven van nieuwe klanten kost vaak veel moeite en tijd. Risico is dat dit ten koste gaat van je bestaande relaties. Jammer, want zij deden al goede ervaring op met jouw organisatie en doen graag opnieuw zaken met jou. Geef ze daarom de aandacht die ze verdienen. Blijf bij hen onder de aandacht en zorg dat ze aan je denken op het goede moment.

E-mail marketing tool

Een nieuwsbrief versturen, met linkjes naar je website/webshop, levert direct conversie op. Denk daarbij aan reacties, aanvragen, bestellingen etc. Met een nieuwsbrief op maat, kost het nauwelijks tijd om aandacht te besteden aan nieuwe en bestaande relaties. Crossmedia House biedt je een handige e-mail marketing tool, passend bij jouw organisatie. Afhankelijk van de interesses van je doelgroepen, vul je het fraai opgemaakte e-mail sjabloon in met één of enkele berichten. Tegen een vast, laag, jaartarief verstuur je de nieuwsbrief zo vaak als je wilt.

Nieuwsbrief op maat

Uiteraard voorziet Crossmedia House de nieuwsbrief van de huisstijl van jouw organisatie. Liever actiegericht of passend bij een jubileum of feestdag? Geef het aan, en wij maken een passend ontwerp. Vanuit ons e-mail marketing sjabloon verstuur je vervolgens nieuwsbrieven aan je (potentiële) klanten (zonder limiet).