Resultaatgerichte Adwords campagne

Bij Crossmedia House ontwikkelen wij resultaatgerichte Google Adwords campagnes voor diverse klanten. Dat doen wij met gerichte campagnes om producten en diensten te promoten bij de juiste doelgroep. Met de juiste strategie zorgen voor meer bestelling, aanvragen, rendement, bezoekers en inschrijvingen. We houden rekening met de laagste klikprijzen en het hoogste doelrendement. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we jou adviseren over de beste aanpak.

Google Adwords beheer uitbesteden

Heb je al een Google Adwords campagne en wil je het beheer graag uitbesteden? Of wil je gelijk bij de ontwikkeling van een nieuwe campagne, het beheer laten verzorgen door een professional? Bij Crossmedia House ben je verzekerd van jarenlange ervaring in het vak en antoonbaar resultaat. Door een nauwe samenwerking samen met onze Google Ads specialist en maandelijkse rapportages blijven we jou project continu optimaliseren. Het uitbesteden van het beheer van jouw Google Adwords account, resultaat in meer tijd voor andere werkzaamheden mét meer resultaat.

Nieuwe campagne starten? Ontvang 75,- advertentiebudget

Crossmedia House is een gecertificeerd Google Partner en daarom mogen wij onze klanten extra advertentiebudget aanbieden t.w.v € 75,-. Een mooi bedrag om mee te beginnen met adverteren en om te ervaren welke resultaten wij voor jou kunnen behalen met Google.

Graag bereiken we meer potentiële klanten voor jouw bedrag op korte termijn en dat tegen de laagste kosten. Én dat met als doel om meer conversie uit je website en/of webshop te halen.