Home Beter gevonden worden in Google
Let’s collab

Beter gevonden worden in Google en bovenaan komen

Partijen die je gouden bergen belóven als het gaat om beter gevonden worden in Google? Daar zijn er al genoeg van. Bij Crossmedia House krijg je geen beloftes, maar garanties, keiharde garanties. Het bewijs hiervoor? Dat bestaat uit onze onderscheidende aanpak en nóg 3 bijzondere punten. Start vandaag nog met jouw website op google vindbaar maken met Crossmedia House.
Social media marketing header

Waarom vindbaarheid van website vergroten?

Het waarom van een hogere score in de zoekresultaten van Google is voor de meeste bedrijven simpel: omdat het geld oplevert. Je trekt er meer potentiële klanten door voor je producten of diensten. En elke nieuwe klant betekent meer omzet.

Een website op Google vindbaar maken resulteert in meer naamsbekendheid voor jouw merk

Maar weet je dat ook je naamsbekendheid er flink door stijgt als jij steeds bovenaan de ranglijst prijkt? En dat heeft dan vooral weer effect voor de langere termijn: je bedrijfsnaam blijft hangen en mensen komen sneller bij je terug als ze je naam al kennen.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Online marketing training

Bovenaan in Google komen

Het belangrijkste bewijs dat we jouw website of –shop in de top krijgen? We ontwikkelden een aanpak die gegarandeerd tot jouw succes leidt. De details van die aanpak en het proces zie je hierboven.

En verder vind je hieronder het verdere bewijs van de kwaliteit die je hier krijgt.

Tevreden klanten

Allereerst getuigen onze vele tevreden klanten van het succes. Vraag hen gerust naar hun ervaringen om met hun online winkel of site te scoren in de zoekmachines. Je vindt ze in de portfolio.

Google-certificaat

Roepen dat je expert bent in zoekmachine marketing? Ach, liever laten we het je zien. Daarom hebben wij het felbegeerde Google Partner-certificaat. Het geeft aan dat we werken met technieken die hun succes al bewezen.

10+ jaar ervaring

Al zo’n beetje sinds Google eraan werkt om websites te beoordelen en te ranken, werken wij met deze zoekmachine optimalisatie. Er prijkt dan ook 10+ jaar ervaring op de teller. Van deze schat aan ervaring profiteer jij dus.

Beter gevonden worden in Google met jouw expert

Wat jij te winnen hebt, mag je nu dus duidelijk zijn. Waarom je daarvoor het beste bij ons uit bent ook. Beter gevonden worden is immers geen kinderspel, maar serious business; ónze business waarmee we jóuw business versterken. Ga het zelf ontdekken. Vraag hiervoor meteen de gratis SEO scan aan.

Vraag hier je gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Vindbaarheid van jou website vergroten?

Akad Demirdag

Eigenaar

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan