Facebook marketing

Facebook is één van de grootste social media platformen voor jong en oud. Grote kans dus dat jouw klant ook actief is op Facebook en dat maakt het een ideale mogelijkheid om jouw klant te bereiken. Met behulp van Facebook marketing helpen wij bedrijven met het opzetten van marketing campagnes en content ontwikkeling om te zorgen dat er continu berichten worden gepost.

Facebook marketing campagne opzetten en optimaliseren

Om snel en gericht onder de aandacht te komen bij jou klant is het adverteren op Facebook en sterk middel. Wij helpen je daarom met het opzetten van een effectieve Facebook marketing campagne en zorgen voor een maandelijkse optimalisatie. Afhankelijk van jou doel zorgen wij voor een optimale conversie, zoals bijvoorbeeld:

  • Meer volgers
  • Meer bezoekers naar de website
  • Meer bestellingen of aanvragen
  • Meer sollicitaties

In het proces denken wij voor je na over de banners, advertentie teksten en remarketing met bijbehorende landingspagina's. Dit om een zo hoge mogelijke conversie te halen.

Facebook content uitbesteden

Voor veel bedrijven is het een uitdaging om tijd vrij te maken voor hun Facebook pagina. Je wil natuurlijk continu aanwezig zijn en blijven zodat jouw trouwe volgers ook regelmatig op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen, promoties en nieuws over jouw bedrijf. Op die manier bereik je klanten loyaliteit. Vaak ontbreekt het aan tijd door de waan van de dag.

Wees gerust! Gelukkig kun je Facebook content creatie ook uitbesteden aan ons! Wij nemen het beheer over, zorgen voor posts en reageren ook actief voor jou op vragen van jouw volgers.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.