Home Internetbureau
Let’s collab

Full service internetbureau Crossmedia House

Wij zijn het full service digital marketing bureau uit Hengelo met diepgaande kennis, expertise, Google-certificaat en 15 jaar ervaring. Vraag een Gratis SEO scan bij ons aan en zie gelijk waar jouw kansen liggen!
Antoonbaar resultaat bij crossmedia house

Wat is internetmarketing?

Internetmarketing is een breed begrip en omvat alle marketing activiteiten op het internet. Onderdelen hiervan zijn zoekmachine optimaliseren, zoekmachine adverteren, e-mail marketing, social media marketing, remarketing, online adverteren en video adverteren. Dankzij het internet kun je snel en gericht jouw doelgroep bereiken, mooi tocht?

Maar hoe ga je te werk? Dat is vrij simpel, je vraag bij ons een SEO scan aan met vrijblijvend advies en wij geven aan welke internetmarketing kanalen geschikt zijn voor jouw bedrijf. Vervolgens kun je aan de slag of je kan jouw marketing uitbesteden aan internetbureau Crossmedia House!

Internetbureau en kennispartner

Naast dat wij een internetbureau zijn, zijn we ook kennispartner. Bedrijven met een eigen marketingafdeling kunnen bij ons kennis op doen op het gebied van zoekmachine marketing, Google analytics en online adverteren. Hoe? Simpelweg door vrijblijvend met ons te brainstormen en te sparren. En aan de andere kant bieden wij diverse online marketing trainingen aan.

Internetbureau met heldere communicatie

Wij houden van heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo maken wij graag onze beloftes waar en zorgen voor resultaat die je van ons mag verwachten. Vragen en advies is altijd vrijblijvend.

Vooraf brengen wij graag het proces in kaart van bijvoorbeeld het ontwikkelen van een website, het voeren van online campagnes of het maken van creatieve content. Dat doen met we passie voor het vak en brengen graag alle specialisten bij elkaar die voor jou aan de slag gaan. Ben jij klaar voor meer online succes?

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Internet marketing bureau

Een internet of online marketing bureau met succesgarantie

Om nauwkeurig bij te houden hoe het gaat met de resultaten , sturen wij onze klanten iedere maand een rapportage met bijvoorbeeld omzetresultaten, bezoekersverloop en de huidige keyword posities in Google.

Voor ons is dit weer informatie zodat we tijdig sturing kunnen geven aan onze optimalisatie werkzaamheden. Ons aanpak is uniek, omdat wij jou als ondernemer niet gaan opzadelen met rapportages of 'huiswerk'.

Wij ontzorgen volledig en werken vanuit onze werkplak nauwkeurig aan al onze projecten. Op regelmatig basis sparren wij graag met elkaar, zodat we weer nuttige feedback ontvangen waar we wat aan aan hebben om invulling van je website of webshop te verbeteren.

Welke hulp wil jij?

  • Gratis SEO-scan
  • Samen strategie opzetten
  • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
  • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
  • Technische weboptimalisatie
  • Professionele SEO-tools

What are they searching for?

Na onze gratis SEO scan krijg je advies hoe je de gesignaleerde kansen verzilvert. Door bijvoorbeeld op te sporen waar jouw mogelijke klanten op zoeken: de zoektermen (keywords). En door zoektermen te onderscheiden waarop nog weinig concurrenten gevonden worden.

Internetbureau nodig? Vraag een gratis scan aan!

Vraag een gratis SEO scan aan en kom achter waardevolle informatie om gevonden te worden in Google!

Vraag hier je gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Online marketing uitbesteden? Neem vandaag nog contact op!

Akad Demirdag

Eigenaar

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan