Google Adwords training

Google AdWords is een krachtig instrument om de vindbaarheid van je website en/of webshop positief te beïnvloeden. SEA is één van de meest effectieve online marketingkanalen. Leer zelf hoe je een succesvolle AdWords campagne inricht. We helpen je bij het vertalen van de resultaten om daarmee vervolgens je campagne te verbeteren en doelgerichter te maken.

Inhoud SEA training of cursus

Tijdens de training leer je alles over het opzetten en inrichten van een Google Ads campagne. Uiteraard ga je er zelf mee aan de slag. Je leert hoe je interessante keywords vindt, meet en toepast in de advertentie tekst. We helpen je bij het ontwikkelen van een goede biedstrategie en het beïnvloeden van de Adwords quality score. Als officieel Google-partner leren we je om te gaan met de eisen die Google stelt aan webteksten en -technieken.

Resultaat na de training

Heb je de training gevolgd, dan kun je zelf een goede Google Ads campagne opzetten.  Je weet welke factoren een goede positie (ranking) beïnvloeden en kunt dit zelf toepassen. Het lukt je om een Google Ads campagne te managen zodat je komt tot optimale kwaliteitsscore. Daarmee haal je het hoogste rendement uit je online marketingbudget.

Voor wie?

Schrijf je in voor deze training als je zelf een website en/of webshop beheert en als vindbaarheid en conversie belangrijk voor je zijn. Als vooropleiding raden we je aan eerst de SEO training te volgen.

Investering Adwords training

Je volgt de SEA cursus in 2 dagen (of 4 dagdelen). Trainingsmateriaal (naslagwerk), koffie/thee en eventueel een lunch, zijn inbegrepen.  

Tarief is €1.095,- excl. btw per persoon.