SEO is te leren

Zoals je (waarschijnlijk) weet staat SEO voor Search Engine optimization. Crossmedia House schreef op basis van vakkennis en ervaring een praktische training. Je leert tijdens de training alles over zoekmachine optimalisatie.

Inhoud van de SEO training

Google is de grootste en belangrijkste zoekmachine in Nederland. Als officieel Google-partner leren we jou om te gaan met de eisen die Google stelt aan webteksten en -technieken. Je leert hoe je een webpagina optimaal inricht. Dit komt de gratis (organische) zoekresultaten zeker ten goede.

Resultaat na de SEO cursus

Heb je de SEO cursus gevolgd, dan weet je hoe zoekmachines werken. Je weet welke factoren een goede positie (ranking) beïnvloeden en kunt dit ook zelf toepassen. Wil je de vindbaarheid en conversie écht vergroten, dan is het volgen van de SEA-training zeker een goede opvolger.

Voor wie is de training

Schrijf je in voor deze training als je zelf een website en/of webshop beheert en als vindbaarheid en conversie belangrijk voor je zijn. Je hoeft geen specifieke voorkennis te hebben over programma’s of systemen om deze training goed te kunnen volgen.

Investering SEO cursus

Je volgt de cursus in 2 dagen (of 4 dagdelen). Trainingsmateriaal (naslagwerk), koffie/thee en eventueel een lunch, zijn inbegrepen.

Tarief is €1.095,- excl. btw per persoon.