Web analytics en online statistieken

Afgaan op je onderbuikgevoel is mooi, maar klopt dit gevoel ook met de objectieve feiten? Hoeveel bezoekers haken onderweg af voordat ze een bestelling bij je plaatsen? Hoeveel bezoekers komen op een pagina binnen van jouw website waar ze niet willen zijn? Laat Crossmedia House je helpen bij het vinden van verbeterpunten en het uitvoeren van gerichte acties die leiden tot meer succes.

Analyseren op afstand

Zijn de ingestelde doelstellingen bereikt? Zijn de instellingen optimaal voor het account? Zijn de beoogde conversies gehaald? Met web analytics ondersteunen we je op afstand. We monitoren je Google analytics account waarbij we zoeken naar kansen en verbeteringen. We optimaliseren de instellingen, en lossen eventuele obstakels op.

Beheer of periodiek advies

Het koppelen van Google Analytics aan je account is iets wat je zelf kunt doen. De ervaring leert echter dat het slim is om dit door, of samen met, één van onze experts te doen. Zo zet je in een keer alle instellingen goed en bepaal je samen op welke doelen je wilt inzetten. Crossmedia House ondersteunt je graag bij implementatie van web analytics. En als je wilt zorgen we voor optimalisatie en configuratie van Google Analytics en periodiek advies.