Met onze SEO expertise maken wij jouw bedrijf zichtbaar in Nijmegen

SEO staat voor search engine optimization en beschrijft het proces van het optimaliseren van webpagina's zodat deze goed vindbaar zijn in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Aangezien Google een marktaandeel heeft van ruim 95% in Nederland mag je eigenlijk ook wel spreken van Google optimalisatie. Het is een vak apart en dat weten wij maar al te goed.

Crossmedia House is helemaal thuis in SEO en daar zijn wij trots op! Als volwaardig SEO bureau nemen wij namelijk voor een deel het beheer over van jouw website om actief aan de slag gaan met het optimaliseren van pagina's op meta informatie, afbeeldingen, teksten, url's en nog veel meer. Ook meten we de gebruiksvriendelijkheid en laadtijd van je website. Alle aspecten die ook maar enigszins van belang zijn voor optimale SEO in Nijmegen worden aangepast conform de ' regels ' van Google. Al onze SEO pakketten gaan uit van deze krachtige principe van full on-page en off-page optimalisatie en dat maakt Crossmedia House uniek in haar werkwijze. Zaken waar wij aandacht aan schenken zijn;

  • techniek
  • content
  • pagina snelheid
  • meta informatie
  • (mobile) user experience

SEO in Nijmegen? Vraag de gratis scan aan!

Ben je niet tevreden over je huidige resultaten, het aantal bezoekers of je online vindbaarheid in Google en wil je graag een partner die je hierin daadwerkelijk professioneel kan ontzorgen? We overtuigen je graag met onze kennis en expertise. Advies is kosteloos en met een SEO scan gaan wij voor je kijken of SEO interessant voor je is. Neem contact op voor het maken van een afspraak op locatie. Uiteraard ben je altijd welkom bij ons op kantoor, de koffie staat klaar!