Professioneel webdesign in Oldenzaal volgens de laatste trends

Crossmedia House ontwikkelt en ontwerpt websites op maat in Oldenzaal. Dit doen we met veel passie en we worden daarom ook graag uitgedaagd met jouw specifieke wensen. Om kwaliteit de garanderen werken we met twee bekende CMS systemen, namelijk Wordpress en Joomla. Dit betekent dat je bij ons je eigen website volledig zelf kunt beheren, gemakkelijk toch? Dat allemaal dankzij professionele website ontwikkeling.

We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en dat er een https beveiliging op zit. Last but not least, alle websites die wij ontwikkelen zijn volledig geschikt voor de mobiel en tablet. Dit maakt navigeren, lezen en video's bekijken een stuk eenvoudiger op een mobiele apparaat. Andere zekerheden die je van ons krijgt:

  • we bouwen volgens de nieuwste webtechnieken;
  • onze websites worden altijd beveiligd met een SSL certificaat;
  • je krijgt een uniek ontwerp voor je website;
  • optimaal ingesteld voor een goede vindbaarheid in Google;
  • responsive webdesign zodat alles lekker werkt op de mobiel en tablet.

Advies kost niets. Heb je dus vragen over websites? Bel of mail ons dan!

Het is helemaal niet raar als je nog veel vragen hebt over een website. Wellicht wil je weten wat nog meer de mogelijkheden zijn? Bijvoorbeeld of je website gekoppeld kan worden aan je boekhoud systeem of CRM pakket?

We hebben goed nieuws. Er is heel veel mogelijk, dus daarom nodigen we je van harte uit voor een kop koffie. Ons team van creatieve webdesigners denken graag met je mee en kunnen al je vragen beantwoorden. Bovendien zitten we in de buurt. Je vindt ons kantoor aan de lansinkesweg 4 in Hengelo en parkeren kan gratis.

Neem een kijkje op ons portfolio en zie welke bedrijven je al voor zijn gegaan.