Zoekmachine optimalisatie voor een betere vindbaarheid in Utrecht

Welkom, grote kans dat je ons hebt gevonden via Google. Dit is nou precies de kracht van SEO, of zoekmachine optimalisatie, die ook jij met je website kunt benutten. Dagelijks zijn er tientallen of zelfs honderden mensen op zoek naar jou product of dienst via de grootste zoekmachine in Nederland, namelijk Google.nl. Daarom is het dus enorm belangrijk om goed gevonden te worden. Doe je dat niet, dan mis je potentiele klanten en dat is zonde. Crossmedia House ondersteunt en ontzorgt bedrijven, groot en klein, met hun vindbaarheid in Google. Met zoekmachine optimalisatie in Utrecht maken wij bijvoorbeeld bedrijven in de directe regio goed vindbaar. Toch is het goed om even stil te staan bij de verschillen tussen optimalisatie en adverteren in Google.

 

SEO en SEA: Het verschil tussen een lange termijn en korte termijn investering

Waar je met SEO ervoor kunt zorgen dat je goed wordt gevonden in de organische resultaten van Google, kun je met SEA adverteren op de topposities in Google. Wij doen dat door aan de slag te gaan met Google AdWords. Het belangrijkste verschil is dat met SEO het relatief meer tijd kost de website vindbaar te maken op goede relevante zoektermen. Met AdWords kun je namelijk direct beginnen met adverteren, zodat je website direct zichtbaar wordt in de zoekresultaten van Google. Een nadeel is dat adverteren vrij kostbaar kan zijn. SEO biedt dan een oplossing, want door continu te investeren in de kwaliteit van je website word je gaandeweg steeds beter gevonden in de 'gratis' organische links. En deze kliks kosten je GEEN geld. Meten doen we met Google Analytics en nagenoeg alles is meetbaar zodat we waardevolle informatie kunnen filteren en terug kunnen koppelen als feedback. Voordat je kunt beginnen met SEO is het belangrijk om te weten wat het zoekgedrag is van je doelgroep op Google.

 

Kom te weten hoe je doelgroep zoekt. Vraag dus een gratis SEO scan aan!

Dat brengen we dus in kaart met een GRATIS SEO scan. Deze kun je via onderstaande knop aanvragen. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om vervolgens de resultaten door te nemen zodat je direct kunt zien waar jouw kansen op het internet liggen.